Βραβείο Ασφαλείας ExxonMobil / ΕSSO Κύπρου

Εισφορά στο ΚΕΠΑ ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ στο ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ

Χρηματική εισφορά έκανε η ExxonMobil/Εsso Κύπρου στο Κέντρο Προσφοράς και Αγάπης «Αγιος Χριστόφορος» στο Παραλίμνι.

Η εισφορά εμπίπτει στα πλαίσια του Βραβείου Ασφαλείας Υπαλλήλων, Πρατηριούχων και Συνεργατών της εταιρείας και είναι σε ισχύ τα

τελευταία 15 χρόνια.  Βάσει του θεσμού αυτού, Υπάλληλοι και Πρατηριούχοι της εταιρείας προτείνουν φιλανθρωπικά ιδρύματα που επιτελούν κοινωφελές έργο και τα οποία επωφελούνται των ποσών που εισφέρει η Εταιρεία, εφόσον οι ίδιοι εργάζονται σε πλαίσια ασφάλειας.

Το ΚΕΠΑ, ιδρύθηκε στο Παραλίμνι το 1996, με πρωτοβουλία του αείμνηστου Πρωτοπρεσβύτερου Ευέλθοντος Χαραλάμπους στη μνήμη του μακαριστού υιού του και είναι εγγεγραμμένο ως φιλανθρωπικό σωματείο.  Έχει αναπτύξει μεγάλη φιλανθρωπική δράση σε θέματα κοινωνικής πρόνοιας όπως η Δωρεάν Κατ’ οίκον διανομή ζεστού φαγητού σε άπορες οικογένειες, Κοινωνικό Παντοπωλείο και «Καλάθι Αγάπης» μέσω του οποίου στηρίζονται πέραν των 300 άπορων οικογενειών, υποτροφίες και βοηθήματα σε άπορους φοιτητές, προσφορά ρουχισμού και υπόδησης σε άπορες οικογένειες και δωρεάν φιλοξενία και ανακουφιστική φροντίδα σε καρκινοπαθείς.  Επίσης διατηρεί Πρότυπο Κέντρο Φροντίδας και Αποκατάστασης Ηλικιωμένων και Αναπήρων ενώ φιλοξενεί δωρεάν το Ειδικό Σχολείο για παιδιά με ειδικές Ικανότητες «Φάρος Ζωής».

Στο στιγμιότυπο η κα. Λουΐζα Παπαγεωργίου, Public &Government Affairs Manager της ΕxxonMobil/Εsso Κύπρου παραδίδει την εισφορά στον κον. Θωμά Αναστασίου, Γενικό Διευθυντή του ΚΕΠΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα