Βραβείο Α' 'Mountain Hill Chalet' από την Irini Papalouka

Τα A’ Design Award &Competition (designaward.com), τα παγκοσμίως μεγαλύτερα και πιο ευρέως διαδεδομένα βραβεία σχεδιασμού ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα για το διαγωνισμό σχεδίου 2016 - 2017

35.559 υποβολές έργων , 1959 νικητές από 98 χώρες σε 97 διαφορετικούς τομείς του σχεδιασμού.

Τα A’ Design Award &Competition είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι το

έργο 'Mountain Hill Chalet' από την Irini Papalouka Interior Architect αναγνωρίστηκε με το βραβείο A’ Design Award στην κατηγορία Ιnterior Space and Exhibition Design.

''Είμαστε πολύ περήφανοι που οι δουλειά μας αναγνωρίστηκε από ένα από τους πιο κορυφαίους Design διαγωνισμούς παγκοσμίως. Το ότι κερδίσαμε ένα Α'Design Award είναι η υπέρτατη τιμή για εμάς και η απόδειξη των δυνατοτήτων, της δημιουργικότητας και του οράματος του design studio μας.

Είναι επίσης απόδειξη μιας επιτυχημένης συνεργασίας μεταξύ του πελάτη, του designer και όλων των μελών της ομάδας στο να δημιουργήσουν ένα ποιοτικό και όμορφο χώρο ο οποίος θα έχει διάρκεια στον χρόνο.'' λέει η Ειρήνη Παπαλουκα

To Α' Design Award είναι ένα βραβείου κύρους που απονέμετε στα καλύτερα design που έχουν καταχωρήσει ένα υποδειγματικό επίπεδο πρωτοτυπίας στο σχεδιασμό. Οι συμμετοχές αξιολογήθηκαν προσεκτικά από μια παγκόσμιας επιρροής κριτική επιτροπή αποτελούμενη από καταξιωμένους επιστήμονες, διακεκριμένος εκπροσώπους του τύπου, επαγγελματίες σχεδιαστές και έμπειρους επιχειρηματίες που έδωσαν μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες, καθώς βαθμολογούσαν τη κάθε καταχώρηση.

Design από: Irini Papalouka Interior Architect

Κατασκευή από : Hypercon Ltd

Περισσότερα για το έργο 'Mountain Hill Chalet'

«Η κύρια και αρχική ιδέα αυτής της κατοικίας ήταν να δημιουργηθεί ένας χώρος ο οποίος θα θύμιζε ευρωπαϊκό σαλέ με υλικά από την Κύπρο. Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στον σχεδιασμό και την εργονομία του χώρου ως επίσης στα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν, τα περισσότερα από τα οποία είναι είτε περιβαλλοντικά ευαίσθητα, φιλικά προς το περιβάλλον υλικά είτε επαναχρησιμοποιημένα υλικά. Η φυσική τοπική πέτρα και το επαναχρησιμοποιημένο ξύλο χρησιμοποιήθηκαν στην πλειοψηφία του εσωτερικού χώρου. Με αυτά δημιουργήθηκε μια αρμονική ισορροπία του εσωτερικά και εξωτερικά της κατοικίας η οποία βρίσκετε τοποθετημένη πάνω στο βουνό, σε εντελώς φυσικό περιβάλλον.

Η μεγιστοποίηση της χρήσης του φυσικού φωτισμού είναι ένας άλλος παράγοντας - κλειδί στην επιτυχία του σχεδίου δεδομένου ότι επιτρέπει σε μια ελαφριά και ουδέτερη παλέτα χρωμάτων να εφαρμοστεί σε όλο τον χώρο, διατηρώντας κατά συνέπεια την εστίαση στα φυσικά υλικά»

μάθετε περισσότερα: https://competition.adesignaward.com/design.php?ID=51184

Ο απώτερος σκοπός του διαγωνισμού είναι να δημιουργήσει παγκόσμια συνειδητοποίηση του καλού design..

Keywords
Τυχαία Θέματα