Κάτι νέο… μπάρκαρε στο παλιό Λιμάνι Λεμεσού!

Ένα από τα πλέον αγαπημένα καφεστιατόρια δίπλα από τη θάλασσα, το Remezzo CafeResto στην καρδιά του παλιού Λιμανιού, επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι με νέο, ανανεωμένο μενού για όλη την ημέρα.

Για όσους λατρεύουν τη μεσογειακή κουζίνα αλλά και κλασικά αγαπημένα πιάτα το Remezzo CafeResto θα σας εντυπωσιάσει με τις νέες του δημιουργίες.

Από το μενού φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα μοναδικά προγεύματα και γλυκά από τα γνωστά αρτοζαχαροπλαστεία Τερκενλής που εμπλουτίζουν το μενού με νέες, γλυκές

και αλμυρές προτάσεις!

Κατά την επίσκεψη σας μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το Philly Angus Steak Sandwich σε χωριάτικο ψωμί με μοσχάρι σωτέ, καραμελωμένα κρεμμύδια και λιωμένο καπνιστό τυρί, το Pulled Pork Burger με σάλτσα Jack Daniels, τις ιταλικές λαχταριστές πίτσες, τις πέννες με σολομό και βότκα και την αγαπημένη ζουμερή μπριζόλα με σάλτσα Jack Daniels.

Επίσης απολαύστε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας δροσερούς καφέδες και κοκτέιλ με την υπογραφή του Remezzo CafeResto, όπως επίσης μοναδικές δημιουργίες παγωτών και λαχταριστούς συνδυασμούς με την πλέον γνωστή κόκκινη κρέπα και βάφλα!

Ένα ταξίδι γεύσεων, δίπλα από τη θάλασσα!

Πληροφορίες στο:

Παλιό Λιμάνι Λεμεσού, 3042

Τ: 25022375

E: [email protected]

F: RemezzoCafeResto

Keywords
Αναζητήσεις
παλιο λιμανι λεμεσου τωρα
Τυχαία Θέματα