Βράνιες: «Τρομερά τα όσα έγιναν στη φιέστα»

Ο στόπερ της ΑΕΚ είπε τα καλύτερα για τους φίλους της Ενωσης και τόνισε πως σκέφτεται μόνο το νταμπλ .

Για την κατάκτηση του τίτλου από την ΑΕΚ αλλά και το μέλλον του, μίλησε ο Βράνιες στην εφημερίδα «Dnevni Avaz». Μάλιστα ο Βόσνιος στόπερ δεν έκρυψε στους συμπατριώτες του πως έμεινε... εκστασιασμένος, από τα όσα έγιναν στη φιέστα με τον Λεβαδειακό. «Ήταν τρομερά. Το ταμπεραμέντο των οπαδών μας είναι πολύ γνωστό, οπότε δεν χρειάζεται να πω

πολλά, όμως ήταν μια νύχτα για να τη θυμάσαι για πολύ καιρό. Το παιχνίδι ήταν καταπληκτικό, γιατί στις εξέδρες ήταν περισσότερος κόσμος και από τον Νοέμβριο, όταν είχε έρθει η Μίλαν. Απλά περίμεναν τη νίκη και έγινε η... έκρηξη. Μετά το παιχνίδι ήταν μια τρέλα, πανηγυρίσαμε μαζί με τον κόσμο που έκανε μια φιέστα πρωταθλήματος», σχολίασε σχετικά. Και μετά του μεταφέρθηκε πως το φετινό είναι το πρώτο πρωτάθλημα που κατέκτησε στην καριέρα του. «Το συναίσθημα είναι απίστευτο. Η αλήθεια είναι ότι η σεζόν κύλησε ασυνήθιστα και οι αντίπαλοί μας τιμωρήθηκαν για σοβαρά περιστατικά, όμως και πάλι δεν ήταν εύκολο. Αλλά αξίζαμε να πάρουμε τον τίτλο. Είμαι περήφανος για αυτόν τον τίτλο, γιατί ήμουν κομμάτι αυτής της προσπάθειας».

Κλείνοντας ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον της Άντερλεχτ και το αν θα συνεχίσει στην Ενωση. «Τώρα έχουμε μπροστά μας τον τελικό του κυπέλλου για να πάρουμε το νταμπλ και μετά θα δούμε. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσω γι' αυτό. Η αλήθεια είναι ότι θα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και να παλέψουμε για τους ομίλους. Αν θα μείνω ή όχι είναι δύσκολο να το πω. Τώρα το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε αυτόν τον τίτλο και μετά θα δούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα