Σοκ από την αποστεωμένη εικόνα της Ρίας Αντωνίου (φωτο)

Ξαφνιάζει η αποστεωμένη εικόνα της Ρίας Αντωνίου. Μια ανάρτηση του γνωστού μοντέλου στο Ιnstagram ήταν αρκετή για να θορυβήσει τους θαυμαστές της.

Στο «κλικ» που διοχέτευσε στο διαδίκτυο, το οποίο προέρχεται κατά πάσα πιθανότητα από φωτογράφισή της, η Ελληνίδα καλλονή, η οποία διαπρέπει εδώ και χρόνια στη γειτονική Ιταλία, φαίνεται πιο αδύνατη από ποτέ, σύμφωνα με την Espresso.

Γιατί έχασε

τόσο βάρος; Οι fans της τη γνώρισαν και τη λάτρεψαν πληθωρική και συχνά τη συνέκριναν με μοντέλα της «χρυσής» εποχής, όπως η Σίντι Κρόφορντ και η Κλόντια Σίφερ. Στην επίμαχη εικόνα όμως, το σώμα της παραπέμπει σε εκείνα τα αποστεωμένα μοντέλα που καμιά φορά χρησιμοποιούνται ως παράδειγμα προς αποφυγήν.

Να θυμίσουμε πως η Ρία ξεκίνησε την καριέρα της από τα Πελοποννησιακά Καλλιστεία κατακτώντας τον πρώτο τίτλο και συνέχισε παίρνοντας μέρος στον εθνικό διαγωνισμό ομορφιάς, όπου εξελέγη αναπληρωματική Σταρ Ελλάς 2008. Λίγα χρόνια μετά πήρε μέρος στο ιταλικό «Dancing with the Stars», στο οποίο ξεχώρισε αρχίζοντας θριαμβευτικά μια πολλά υποσχόμενη καριέρα στην Ευρώπη.

The post Σοκ από την αποστεωμένη εικόνα της Ρίας Αντωνίου (φωτο) appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα