Βουλευτικές Εκλογές: Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών

Μήνας ζυμώσεων αποτελεί για το Κίνημα Οικολόγων ο Ιανουάριος σε ό,τι αφορά στις προετοιμασίες για τις βουλευτικές εκλογές. Το Κίνημα αποφάσισε τη σύμπηξη πλατφόρμας συνεργασίας των Οικολόγων με κοινωνικές ομάδες και κινήματα πολιτών.

Εντός μηνός αναμένεται να ολοκληρωθεί σε μεγάλο βαθμό η διαδικασία σύμπηξης συμμαχιών, η επιλογή των υποψηφίων και να ληφθεί απόφαση για την ονομασία με την οποία ο συνδυασμός θα κατέλθει στις εκλογές.

Επικρατέστερη είναι η ονομασία «Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών», όπως αποφασίστηκε σε πρώτο στάδιο στο παγκύπριο συνέδριο των Οικολόγων, στο οποίο συμμετείχαν και οργανωμένα σύνολα με τα οποία επήλθε συμφωνία για συνεργασία. Όμως, η τελική απόφαση γι’ αυτό το θέμα αναμένεται να ληφθεί στις 24 Ιανουαρίου.

Μέχρι στιγμής τα οργανωμένα σύνολα που συμφώνησαν να συνεργαστούν με το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών είναι:

Ένωση Δανειοληπτών ΕΥΝΟΜΙΑ – Επικεφαλής Γιάννος Ιωάννου (Λεμεσός)Κίνημα Ανεξαρτήτων Ελευθέρων Πολιτών – Μακαρία Άντρη Στυλιανού (Λευκωσία)Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών ΖΥΓΟΣ - Γιάννος Κάννας (Λευκωσία)

Αναμένονται απαντήσεις από:

Σύνδεσμο Κατόχων ΑξιογράφωνΟμάδα Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

Στις 15 Ιανουαρίου αναμένεται να ολοκληρωθεί η φάση των βολιδοσκοπήσεων και να γίνει μια πρώτη καταγραφή ονομάτων υποψηφίων από τις συνεργαζόμενες δυνάμεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα