Βρετανία:Συνελήφθη ο ύποπτος για απειλή βόμβας στο Λίβερπουλ

Συνελήφθη ο ύποπτος για την απειλή βόμβας στο Λίβερπουλ σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας του Λίβερπουλ. Ο ύποπτος ανακρίνεται ενώ το αξιοσημείωτο είναι πως δεν υπάρχει κανένας τραυματίας.

Νωρίτερα, οι άντρες της αστυνομίας απόκλεισαν το κέντρο του Λίβερπουλ λόγω απειλής για βόμβα, σύμφωνα με πληροφορίες από το BBC.

Όλα τα κτίρια στην περιοχή έχουν εκκενωθεί ενώ ο εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε πως «η περιοχή μεταξύ των οδών Τίθερμαν και

Ολντ Χολ έχει αποκλειστεί, μετά από συναγερμό για φωτιά που σήμανε στις 10:30 το πρωί, τοπική ώρα»

Σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει πως, όλα ξεκίνησαν το πρωί όταν οι εργαζόμενοι της εταιρίας σε κτήριο της περιοχής σήμαναν συναγερμό για φωτιά, καθώς θεώρησαν ύποπτες τις κινήσεις ενός άντρα που κρατούσε στα χέρια του «ύποπτο πακέτο».

Αν και οι εργαζόμενοι εγκατέλειψαν άμεσα το κτίριο, ο άντρας με το ύποπτο πακέτο, συνεχίζει να είναι μέσα.

«Διαπραγματευτές της αστυνομίας επιχειρούν να αποκτήσουν επαφή μαζί του, προκειμένου να διαλευκάνουν την κατάσταση» αναφέρει η αστυνομία.

Από την πλευρά τους, οι εταιρίες που τα γραφεία τους βρίσκονται στην αποκλεισμένη περιοχή, εξέδωσαν ανακοινώσεις για τους πελάτες τους.

«Ζητούμε συγγνώμη από όλους, αλλά λόγω απειλής για βόμβα στον πέμπτο όροφο του κτηρίου μας, η αστυνομία μας ζήτησε να εκκενωθεί», έγραψε η νομική εταιρεία.

Ωστόσο, στο σημείο βρίσκεται ισχυρή δύναμη της Σκότλαντ Γιαρντ η οποία φαίνεται ότι έχει ενισχυθεί εδώ και λίγη ώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα