Βόμβα με Ιβάνοβιτς η Ζενίτ!

Μετά από 9 χρόνια στην Τσέλσι, ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς είναι μία ανάσα από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, που έχει συμφωνήσει με τους Λονδρέζους.

Μετά από 9 χρόνια στην Τσέλσι, ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς είναι έτοιμος να εγκαταλείψει το Λονδίνο. Ο Σέρβος αμυντικός, ο οποίος έχει πέσει στην δυσμένεια του Αντόνιο Κόντε είναι έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, η οποία απέσπασε την έγκριση των «μπλε» για την άμεση μεταγραφή του, δίχως μάλιστα οικονομικά ανταλλάγματα!

Ο 32χρονος Σέρβος αμυντικός

φέρεται να τα έχει βρει με τους Ρώσους για συμβόλαιο 3,5 ετών και το μόνο που απομένει είναι ορισμένες τυπικές λεπτομέρειες για να κλείσει οριστικά η μεταγραφή.

Υπό ένα περίεργο πρίσμα, η είδηση αυτή έχει και ελληνικό ενδιαφέρον, αφού αφορά τον ΠΑΟΚ. Κι αυτό γιατί πρώτος στόχος της Τσέλσι για την αντικατάσταση του Ιβάνοβιτς είναι ο αριστερός μπακ της Σάλκε, Σέαντ Κολάσινατς, αφού ο Βόσνιος αμυντικός είναι ένας παίκτης που αρέσει πολύ στον Αντόνιο Κόντε, ο οποίος έχει ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα