Βόλεϊ: Άνετη νίκη της Ομόνοιας στη μάχη "αιωνίων"

Άνετη επικράτηση της Ομόνοιας στη μάχη "αιωνίων" και στο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α' Κατηγορίας στο "Λευκόθεο".

Η Ομόνοια επικράτησε 0-3 (17-25, 13-25, 17-25) επί των "γαλαζοκιτρίνων", συνήλθε από την άδικη ήττα στο Άμρισβιλ και πλέον τώρα βλέπει τον επαναληπτικό στις 20 Δεκεμβρίου στο στάδιο "Ελευθερία".

Η Ομόνοια πέτυχε μεγάλο διπλό στο «Λευκόθεο» κερδίζοντας με 3-0 το ΑΠΟΕΛ
σε εξ αναβολής αγώνα και με αγώνα λιγότερο (σ.σ. εκκρεμεί ο αγώνας με τη Νέα Σαλαμίνα) καραδοκεί για την πρωτιά. Στους άλλους αγώνες της Δευτέρας, σε εξ' αναβολής αγώνα πάλι για την 7η αγωνιστική, η Νέα Σαλαμίνα κέρδισε στο Φρέναρος την Ολυμπιάς με 3-0 σετ βρίσκεται σταθερά την τετράδα. Εξάλλου, ο Παφιακός παρά το ότι αγχώθηκε κέρδισε σε εξ αναβολής αγώνα για την 8η αγωνιστική την Αναγέννηση Δ. με 3-1 σετ και παρέμεινε στην κορυφή με 21 βαθμούς.

ΑΠΟΕΛ (Γ. ΜΕΛΚΑΣ): Βερίσιμο, Χατζηπαύλου, Λούνα, Πούλκο, Γ. Χρυσοστόμου, Χαλλουμής – Λίμπερο: Παντελή. – Αλλαγές: Π.Χρυσοστόμου, Χομαγιούν.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Γ. ΚΑΛΜΑΤΖΙΔΗΣ): Μπέγκρει, Φέλιξ, Σ. Πετρακκίδης, Σιντιμπέ, Αχ. Πετρακκίδης, Αλεξίου – Λίμπερο: Παπαχριστοδούλου. – Αλλαγές: Σαββίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα