Βόλεϊ Ανδρών: Τρεις ομάδες για την τετράδα

Στην προτελευταία και κρισιμότερη στροφή μπαίνει το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018. Η 13η αγωνιστική περιλαμβάνει τέσσερις αγώνες, όπου όλοι έχουν το δικό τους ενδιαφέρον. Τουλάχιστον οι τρεις, Green Air Παφιακός – Νέα Σαλαμίνα (Cytavision 5), ΑΠΟΕΛ

– Αναγέννηση Δερύνειας και Pokka ΑΕ Καραβά – Ανόρθωση, ενδιαφέρουν άμεσα την τετράδα, ενώ η Ομόνοια φιλοξενεί την Ολυμπιάς Φρενάρους και είναι φαβορί. Όλοι οι αγώνες αρχίζουν στις 20:00.

«ΑΦΡΟΔΙΤΗ»: GRREN AIR ΠΑΦΙΑΚΟΣ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Cytavision5)

Εάν κρίνουμε από τον αγώνα του Ά Γύρου και της 6ης αγωνιστικής, όπου ο Green Air Παφιακός είχε ένα σπουδαίο αγώνα, τότε αναμένεται να δούμε ένα εξίσου καλό αγώνα και στην Πάφο.

Οι δυο ομάδες βρίσκονται σε σούπερ φόρμα, με συνεχή επιτυχημένα αποτελέσματα εντός και εκτός έδρας. Η Παφιακή ομάδα θέλει τη νίκη για να κάνει το 2-0 απέναντι στους Βαρωσιώτες και να «κλειδώσει» την πρωτιά στην κανονική διάρκεια.

Από την άλλη, η Νέα Σαλαμίνα πάει στην Πάφο για το «μπρέικ», ώστε να ισοφαρίσει στις νίκες και να συνεχίσει την ανοδική της πορεία. Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν τη Δευτέρα μάλλον ξεκούραστα την Αναγέννηση με 3-0 και θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο.

To ντέρμπι θα σφυρίξουν οι Γ. Παπαγεωργίου – Α. Δανιήλ.

«ΛΕΥΚΟΘΕΟ»: ΑΠΟΕΛΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ

Στον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς, οι δυο ομάδες πάνε με αλλαγές, με στόχο το τρίποντο. Το ΑΠΟΕΛ αποφάσισε να ενισχυθεί στη θέση του πασαδόρου και έφερε στην Κύπρο τον διεθνή εν ενεργεία Σέρβο Μιχάιλο Μίτιτς, του οποίου -εάν ολοκληρωθεί η μεταγραφή- τότε θα τεθεί στη διάθεση του κόουτς Γιόβαν Μέλκα.

Την ίδια ώρα από τους «γσλαζοκίτρινους» έφυγαν οι Ηλίας Χαλλουμής, Λάμπρος Χατζηπαύλου και Ιωάννης Χάσικος. Οι άνθρωποι των «γαλαζοκιτρίνων», που κυνηγούν άλλη μια μεταγραφή, θεωρούν ότι οι αλλαγές δεν θα επηρεάσουν την ομάδα και θα κατακτήσει το τρίποντο που ίσως τελειώσει και την τετράδα.

Αλλαγή προέκυψε και στην Αναγέννηση, αφού από το βράδυ της Δευτέρας λύθηκε η συνεργασία με τον κόουτς Μίμη Παμπακά. Η ομάδα της Δερύνειας θα πάει στον αγώνα με υπηρεσιακό δίδυμο τους Ζάνη και Ελ. Φραγκέσκου, με στόχο το καλύτερο δυνατό. Οι Δερυνειώτες θα στερηθούν και των υπηρεσιών του Ροντόλφο, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ αποχώρησε ο Ρώσος Νόσοφ.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Χρ. Μαϊφόσιης και Μ. Γρηγορίου. Παρατηρητής ορίστηκε ο Ν. Ευγενίου.

«ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ»: Pokka ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Η Ανόρθωση εάν θέλει να μείνει ζωντανή στην υπόθεση τετράδα, πρέπει να φύγει με το τρίποντο από το «ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ». Η ομάδα της Αμμοχώστου βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και θέλει να συνεχίσει νικηφόρα, ποντάροντας και σε στραβοπάτημα του ΑΠΟΕΛ για να μπει στην τετράδα.

Η Pokka ΑΕ Καραβά, με όπλο την έδρα, θα προσπαθήσει να κάνει δύσκολη τη ζωή των «κυανολεύκων» για να αποκομίσει κέρδος.

Τον αγώνα θα σφυρίξουν οι Α. Κωνστσντινίδης – Μ. Αντώρκας – Παρατηρητής ορίστηκε ο Π. Τοφής.

«ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΦΡ.

Οι «πράσινοι» θέλουν να ολοκληρώσουν την κανονική περίοδο με δυο νίκες, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού τους και την πρωτιά εάν ο Green Αir Παφιακός έχει απώλειες.

Την Παρασκευή αντιμετωπίζουν την Ολυμπιάς Φρενάρους και θα επιδιώξουν με σοβαρότητα το τρίποντο. Άγνωστες παραμένουν οι προθέσεις του κόουτς Γιάννη Καλματζίδη για το σχήμα που θα παρατάξει.

Η Ολυμπιάς πάει στη Λευκωσία με στόχο να παρουσιαστεί ανταγωνιστική, σε ένα γερό τεστ με στόχο τα πλέι – άουτ.

Τον αγώνα θα σφυρίξουν οι Σ. Φλουρής – Α. Κολοκοτρώνης.

Στη βαθμολογία, μετά από 12 αγώνες, υπάρχουν τα εξής δεδομένα: 1. Green Air Παφιακός 33, 2. Ομόνοια 30. Νέα Σαλαμίνα 24, 4. ΑΠΟΕΛ 19, 5. Ανόρθωση 19, 6. Αναγέννηση Δ. 10. 7. Pokka ΑΕ Καραβά 8. 8. Oλυμπιιάς Φρ. 1.

Keywords
Τυχαία Θέματα