Βόλεϊ Ανδρών: Μονομαχία Παφιακού–Καπάτσος Νέας Σαλαμίνας

Με τη μάχη Παφιακός – Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα (Αίθουσα Αφροδίτη – 20:00) να προκαλεί τεράστιο ενδιαφέρον αφού είναι δυο ομάδες που κυνηγούν την τετράδα συνεχίζεται την Παρασκευή η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας.

Στα άλλα δυο ματς της ημέρας, πολύ ενδιαφέρον αγώνας θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» όπου η Pokka ΑΕΚαραβά θα υποδεχθεί την πολύ δυνατή φέτος Αναγέννηση Δ. Στο Λευκόθεο μετά την αλλαγή έδρας λόγω μη αδειοδότησης

της αίθουσας του Γυμνασίου Παραλιμνίου το ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την Ε.Ν.Παραλιμνίου. Οι αγώνες αρχίζουν στις 20:00.

ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ: Παφιακός – Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα

Αναμφίβολα οι δυο ομάδες μπορούν να προσφέρουν πολύ καλό θέαμακαι αναμένεται να παλέψουν με πείσμα για τη νίκη μέχρι τον τελευταίο πόντο.

Ο γηπεδούχος Παφιακός μετρά δυο στα δυο στο πρωτάθλημα (σ.σ. κέρδισε Ε.Ν. Παραλιμνίου και ΑΠΟΕΛ) και θα επιδιώξει την τρίτη νίκη απέναντι σε ένα ανταγωνιστή για την τετράδα. Ο Σέρβος τεχνικός Μ. Γκρέσιτς μαθαίνει μέρα παρά μέρα την ομάδα του καλύτερα και θα επιδιώξει να βελτιώσει όσες αδυναμίες παρατήρησε στον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής.

Με στόχο το διπλό ταξιδεύει στην Πάφο η Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα την Παρασκευή. Οι «ερυθρόλευκοι» του Αντώνη Κωνσταντίνου διαθέτουν πολύ καλή ομάδα ικανή να κάνει τη ζημιά σε κάθε αντίπαλο. Η νίκη στο ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής επί της Pokka ΑΕΚαραβά βοηθά αφάνταστα την ομάδα με στόχο άλλη μια νίκη.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ» Pokka ΑΕΚαραβά – Αναγέννηση Δ.

Δεν αποκλείεται ο αγώνας να μετατραπεί σε ντέρμπι. Οι δυο ομάδες εμφανίζονται ισοδύναμες αλλά λόγω έδρας οι «κιτρινόμαυροι» του Ντιμίτρι Λέτσιεφ μοιάζουν να έχουν τον πρώτο λόγο.

Δεν αποκλείεται ο αγώνας να κριθεί στις λεπτομέρειες ή ακόμα και στο τάι – μπρέικ. Η νεανική ομάδα της Pokka ΑΕΚαραβά έχασε στο ντέρμπι από την Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα αλλά πάλεψε πάρα πολύ τον αγώνα. Ο Βουλγαροκύπριος κόουτς Ντιμίτρι Λέτσιεφ στηρίζεται πολύ στους αξιόλογους Κύπριους που έχει στη διάθεσή του.

Οι «πράσινοι» του Γιάννη Μέλκα θα επιδιώξουν να επαναλάβουν την εμφάνιση που έκαναν με την Ομόνοια στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» αλλά να έχουν διάρκεια. Ο διαγώνιος Φιλίπας και ο κκεντρικός Μεντούριτς αποτελούν δύναμη για την ακριτική ομάδα, ενώ πολύ καλό ξεκίνημα στη σεζόν έκανε ο διεθνής διαγώνιος Νικόλας Ελευθερίου.

ΛΕΥΚΟΘΕΟ ΑΠΟΕΛ – Ε.Ν.ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ

Οι δυο ομάδες θα επιδιώξουν να «σπάσουν το ρόδι» και να πετύχουν την πρώτη νίκη αφού βρίσκονται στις δυο τελευταίες θέσεις χωρίς βαθμό. Λόγω έδρας το ΑΠΟΕΛ θεωρείται το φαβορί, αλλά η Ε.Ν.Παραλιμνίου παρά την απειρία των παικτών της στις δυο πρώτες αγωνιστικές πάλεψε τους αγώνες με Παφιακό και Ανόρθωση (κέρδισε σετ).

Οι «πορτοκαλί» παρουσιάζονται ανεβασμένοι φέτος με έμπειρους παίκτες όπως τους Ν. Κολά, Γ.Γεωργίου και τον Βραζιλιάνο Μπρούνο Γοδόι. Η ομάδα του Ουκρανού Γιούρι Φιλίιποφ παρουσίασε καλά στοιχεία τόσο απέναντι στην Pokka ΑΕΚαραβά, όσο και απέναντι στον Παφιακό αλλά υπέκυψε και η νίκη απέναντι στους «βυσσινί» θεωρείται επιτακτική.

Η Ε.Ν. Παραλιμνίου η οποία για τρίτη αγωνιστική θα αγωνιστεί εκτός έδρας θα επιδιώξει ξανά την καλή εμφάνιση με στόχο να κερδίσει πρώτιστα σετ και στη συνέχεια εάν καταφέρει τον αγώνα. Ο κόουτς Ζόραν Λούκοβιτς στηρίζεται στους Ν. και Λ. Λόντσαρ, Στογιάνοφ, Λούκοβιτς και στους Κύπριους Ερωτοκρίτου, Μιχαήλ, Σπαρτιάτη και Σάρδαλο.

Το ντέρμπι της τρίτης αγωνιστικής Ομόνοια – Ανόρθωσις στο Στάδιο Τάσσος Παπαδόπουλος «Ελευθερία» αναβλήθηκε λόγω του αγώνα της Ομόνοιας στη Σλοβενία κόντρα στην Ach Volleyball την Κυριακή 06 Νοεμβρίου. Ο αγώνας ορίστηκε το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 19:00.

Keywords
Τυχαία Θέματα