Πλημμύρισαν υποστατικά από κακοκαιρία σε Περιστερώνα-Ακάκι

Δεκάδες πολίτες επικοινωνούν με το Sigmalive, ενημερώνοντας ότι στην περιοχή Περιστερώνας - Ακακίου έχουν προκληθεί αρκετές ζημιές, ενώ πολίτες κάνουν λόγο ακόμα και για «βιβλική καταστροφή».

Έντονες βροχοπτώσεις, ισχυροί άνεμοι και ανεμοστρόβιλοι συνθέτουν ένα εκρηκτικό σκηνικού καιρού που παρατηρείται εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή Ακακίου - Περιστερώνας.

Ήδη η Αστυνομία έχει εκδώσει ανακοίνωση μέσα από την οποία ενημερώνει τους οδηγούς ότι ο δρόμος

ο δρόμος Περιστερώνας-Ακακίου είναι κλειστός.

Σ' επικοινωνία που είχαμε με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, μας αναφέρθηκε ότι αυτή την ώρα 4 πυροσβεστικά οχήματα σπεύδουν στην περιοχή ενώ επιστρατεύονται και δύο οχήματα της Πολιτικής Άμυνας.

Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για σοβαρές ζημιές. Όπως δήλωσε στο Sigmalive ο Ανδρέας Κεττής, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε 19 κλήσεις για υποστατικά στην περιοχή που πλημμύρισαν από τις καταρρακτώδεις βροχές.

Στο σημείο βρίσκεται επίσης εκσκαφέας για να εμποδιστεί η ροή του νερού του ποταμού, προς το εσωτερικό των κοινοτήτων.

Πολίτης - κάτοικος της περιοχής, που βρέθηκε στη μέση του έντονου καιρικού φαινομένου, δήλωσε στο Sigmaliev ότι πρώτη φορά είδε τέτοιο πράγμα στη ζωή του. «Οργή θεού, τούτο που είδαμε δεν το ξανά είδαμε στη ζωή μας», ανέφερε.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε χρήστης του διαδικτύου στο Twitter:

rainfall in Nicosia pic.twitter.com/CHECBOZ5u5

— Anthony (@antoniss88) May 29, 2018
Keywords
Τυχαία Θέματα