ΒΙΝΤΕΟ: Μια βόλτα στον επιβλητικό πύργο της Μαρίνας Αγίας Νάπας - Οι τιμές

Αισθήματα ενθουσιασμού προκαλεί στους επισκέπτες ο ανατολικός πύργος της Αγίας Νάπας. 

Κατά τη διάρκεια της δημοσιογραφικής διάσκεψης που έγινε την Τετάρτη, είχαμε την ευκαιρία να ξεναγηθούμε στους χώρους του πύργου, να δούμε τα εντυπωσιακά διαμερίσματα αλλά και να ενημερωθούμε για την υλοποίηση των επόμενων σχεδιασμών.

Το έργο της Μαρίνας στην Αγία Νάπα κόστισε μέχρι στιγμής 250 εκατομμύρια, ενώ έχει ήδη αρχίσει η κατασκευή του δυτικού πύργου ο οποίος θα είναι πανομοιότυπος με τον ανατολικό.

Διαβάστε ακόμη: Μαρίνα Αγίας Νάπας: Το «wow effect» και η επένδυση

των €250 εκατομμυρίων (ΦΩΤΟΣ)

Όπως λέχθηκε, η παράδοση των διαμερισμάτων άρχισε από τον Σεπτέμβριο. Ο ανατολικός πύργος αποτελείται από 26 ορόφους και περιλαμβάνει 95 πολυτελή διαμερίσματα ενός έως τεσσάρων υπνοδωματίων. Επιπλέον, υπάρχουν ρετιρέ οροφοδιαμερίσματα στους δύο τελευταίους ορόφους τα οποία διαθέτουν πανοραμική θέα 360 μοιρών».

Το κόστος κυμαίνεται από 850.000 ευρώ που είναι τα διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου μέχρι 9 εκατομμύρια ευρώ που στοιχίζουν τα οροφοδιαμερίσματα.

«Είναι ένας από του 34 στριφτούς πύργους σε όλο τον κόσμο».

Ο CEO της Μαρίνας Αγίας Νάπας Σταύρος Καραμοντάνης στην ομιλία του ανέφερε ότι το έργο ξεκίνησε από το 2016. «Είναι ένας από του 34 στριφτούς πύργους στον κόσμο και αυτός είναι ο 24ος».

Επεσήμανε ότι το πρότζεκτ, σηματοδοτεί το γεγονός ότι «οι ξένοι μας δίνουν την ψήφο εμπιστοσύνης ως επενδυτικό κέντρο αλλά κάποτε τους παρεξηγούμε λόγω λαϊκισμών δίνοντας τη λάθος εντύπωση προς τα έξω».

Τόνισε ότι μέσα στον επόμενο χρόνο θα διεξαχθούν τα επίσημα εγκαίνια του πύργου.

«Η Μαρίνα Αγίας Νάπας να καταστεί η πρώτη επιλογή για σκάφη αναψυχής στη Μεσόγειο»

«Καταφέραμε να έχουμε ένα κτίριο που μας κάνει περήφανους», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Παύλος Φιλίππου, εκ μέρους του Αρχιτεκτονικού Γραφείου Ι + Α Φιλίππου.

Υπογράμμισε ότι το έργο είναι εξ ολοκλήρου επίχωσης καθώς το σημείο ήταν βραχώδες.

Σημείωσε ότι στόχος ήταν η Μαρίνα της Αγίας Νάπας να καταστεί η πρώτη επιλογή για σκάφη αναψυχής στη Μεσόγειο.

«Οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων προέρχονται από 34 χώρες ανάμεσα τους και Κύπριοι»

Από πλευρά του ο Γιάννης Αντωνίου, διευθυντής πωλήσεων της Μαρίνας Αγίας Νάπας ανέφερε ότι στον πύργο υπάρχουν δέκα διαφορετικοί τύποι οικιστικών μονάδων.

Πρόσθεσε ότι οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων προέρχονται από 34 χώρες ανάμεσα τους και Κύπριοι. «Στόχος είναι να υπάρχει ένα πολυεθνικό περιβάλλον».

Τόνισε ότι ο σχεδιασμός που έχει γίνει είναι για να εμπλουτιστεί το προϊόν και να δίνει ευχάριστες εμπειρίες τόσο στους ενοίκους όσο και στους επισκέπτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα