Βίντεο από τις χθεσινοβραδινές πλημμύρες στη Λάρνακα

Αρκετές είναι οι καταστροφές που προκάλεσαν οι χθεσινές βροχοπτώσεις σε περιοχές της Κύπρου.

Διαβάστε ακόμη: Συνεχίζονται οι βροχές και οι καταιγίδες – Δείτε την πρόγνωση του καιρού

Βίντεο που δημοσιεύονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τις ζημιές που προκλήθηκαν σε υποστατικά και οικίες ειδικότερα στην επαρχία Λάρνακας και στο Κίτι.

Παράλληλα βίντεο δείχνει τους πλημμυρισμένους δρόμους.

*Τα βίντεο προέρχονται από τη σελίδα ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ 

Ορμητικός

χείμαρρος παρέσυρε τρία οχήματα στα Λύμπια

Ορμητικός χείμαρρος παρέσυρε τρία οχήματα με επιβάτες στον κυκλικό κόμβο Λυμπιών, σύμφωνα με ανάρτηση του εκπρόσωπου Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Αντρέα Κεττή, στο Twitter.

Διαβάστε ακόμη: ΒΙΝΤΕΟ: Βροχές και καταιγίδες στην επαρχία Λευκωσίας

Σύμφωνα με τον κ. Κεττή, δεν κινδυνεύουν ζωές και υπήρξε ανταπόκριση για παροχή βοήθειας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Ακροπόλεως.

Επίσης, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως σημείωσε ο κ. Κεττής, δέχθηκε περίπου 20 κλήσεις στην και παρά την Κοινότητα Λυμπιών για πλημμυρισμένα υπόγεια και ανταποκρίθηκε με συνέργεια.

"Ανταπόκριση Πυρ. Σταθμού Ακροπόλεως στον κυκλικό κόμβο Λυμπιών (κάτω από Αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λάρνακας). Ορμητικός χείμαρρος παρέσυρε τρία οχήματα με επιβαίνοντες. Γίνεται προσπάθεια ρυμούλκησης από τα μέλη μας. Δεν κινδυνεύουν ζωές. Επίσης δεχθήκαμε περίπου 20 κλήσεις στην και παρά την Κοινότητα Λυμπιών για πλημμυρισμένα υπόγεια όπου και ανταποκρινόμαστε με συνέργεια", αναφέρεται στην ανάρτηση του κ. Κεττή στο Twitter, το βράδυ του Σαββάτου.

Επιπλέον δημιουργήθηκαν προβλήματα στο οδικό δίκτυο με αποτέλεσμα να επηρεαστούν αρκετοί δρόμοι.  

Διαβάστε ακόμη: Προβλήματα στο οδικό δίκτυο λόγω βροχοπτώσεων-Ποιοι δρόμοι επηρεάζονται 

Keywords
Τυχαία Θέματα