Βήμα προβολής στον Ακιντζί έδωσε ο Γ. Παπανδρέου (ΦΩΤΟ)

Σάλο και ποικίλα αρνητικά σχόλια στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο Γιώργος Παπανδρέου απηύθυνε προσωπική πρόσκληση στον κατοχικό ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

Την πρόσκληση

και τη συμμετοχή του στην εκδήλωση δημοσιοποίησε ο ίδιος ο κ. Ακιντζί με tweet από τον λογαριασμό της παράνομης «Προεδρίας της Τουρκικής Δημοκρατίας Βόρειας Κύπρου», κάνοντας ειδική αναφορά στην προσωπική πρόσκληση από τον Γ. Παπανδρέου.

Όπως αναφέρει το mignatiou.com, τουρκικές εφημερίδες αναφέρουν πως στο πάνελ του δόθηκε η ευκαιρία, μπροστά σε ξένους παράγοντες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και άλλες προσωπικότητες, να αραδιάσει τη δική του επιχειρηματολογία για το Κυπριακό και να μείνουν έτσι αναπάντητες οι απόπειρες για να φορτωθεί η Αθήνα και η Λευκωσία την ευθύνη για το αδιέξοδο στο Κραν Μοντανά.

Δείτε τα tweets των Τούρκων: https://twitter.com/KKTCCB/status/910897117476028417 και https://twitter.com/KKTCCB/status/910918288456192002

Το περιστατικό σχολίασε με ένα καυστικό σχόλιο στο tweet και ο Κρις Τριανταφυλλίδης:

#Cyprus ο Γ.Παπανδρέου εξευτέλισε το "βαρετό" οικογενειακό του όνομα χαριεντιζόμενος και δίδοντας "βήμα" στον Ακιντζι στην Νέα Υόρκη.ΝΤΡΟΠΗ.

— ChrisTriantafyllides (@TriantaCY) September 22, 2017
Keywords
Τυχαία Θέματα