Βγήκε αλώβητη και βλέπει κορυφή η Ομόνοια

Αλώβητη σε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, με συνεχόμενα ντέρμπι βγήκε η Ομόνοια που παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα στα μεγάλα παιχνίδια. 

Σε διάστημα 20 ημερών οι πράσινοι έδωσαν πέντε ντέρμπι και πήραν 11 βαθμούς από τους 15 που διεκδίκησαν. Κέρδισαν την Ανόρθωση και την ΑΕΚ με 3-0, τον Απόλωνα με 2-1 και εξήλθαν ισόπαλοι με τις δυο ομάδες της Λεμεσού στο Τσίρειο. Με ΑΕΛ 1-1 και Απόλλωνα 0-0.

Η Ομόνοια έδειξε απίστευτες

αντοχές και πλέον δικαιούται να αισιοδοξεί βάσιμα σε κατάληψη της κορυφής μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Το πρόγραμμα προσφέρεται για διαδοχικές νίκες, ενώ το αντίστοιχο των αντιπάλων περιλαμβάνει τουλάχιστον από δυο ντέρμπι.

Οι πράσινοι στους επόμενους εφτά αγώνες που υπολείπονται θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά Εθνικό, ΕΝΠ (εκτός), Ολυμπιακό, Δόξα (ε), Σαλαμίνα, Ερμή (ε) και ΑΠΟΕΛ.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το πρόγραμμα είναι τέτοιο που ανοίγει διάπλατα το δρόμο στους πράσινους για νικηφόρο σερί που θα τους αυξήσει αισθητά τις πιθανότητες για επιπλέον αναρρίχηση στο βαθμολογικό πίνακα.
 

Keywords
Τυχαία Θέματα