Βέρνερ: «Η Premier League είναι πιο δύσκολη απ' ότι περίμενα»

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει για να προσαρμοστεί στο αγγλικό πρωτάθλημα μίλησε ο επιθετικός της Τσέλσι, Τίμο Βέρνερ, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του πως σύντομα θα μπορέσει να φτάσει στο 100% των δυνατότητων του.

Ο Τίμο Βέρνερ, έχει σημειώσει μόλις τέσσερα γκολ σε 13 παιχνίδια, από τότε μου μετακόμισε από τη Λειψία στην Τσέλσι, έναντι 50 εκατ. ευρώ τον Ιούνιο.

Ο Γερμανός επιθετικός σε δηλώσεις που πραγματοποίησε στην επίσημη ιστοσελίδα των «μπλε», στάθηκε στις δυσκολίες

που αντιμετωπίζει για να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες, τονίζοντας παράλληλα πως το επίπεδο της Premier League είναι πιο δύσκολο απ' ότι το περίμενε.

«Πάντα υπάρχει πίεση όταν έρχεσαι σε μία νέα ομάδα. Νομίζω όμως ότι μπορεί να την χειριστώ. Δεν είναι κάτι νέο για εμένα. Η πίεση είναι μεγαλύτερη βέβαια από τα προηγούμενα χρόνια αλλά θεωρώ πως οι καλοί ποδοσφαιριστές γίνονται καλύτεροι δουλεύοντας υπό αυτή την πίεση.

Η Premier League είναι διαφορετική από την Bundesliga και πιο δύσκολο πρωτάθλημα απ' ότι το περίμενα. Η αρχή μου στην Τσέλσι ήταν καλή αλλά τώρα μετά από τόσα πολλά παιχνίδια δυσκολεύομαι λίγο. Είναι δύσκολο όταν παίζεις σερί ματς. Είναι δύσκολο να είσαι ο καλύτερος σε κάθε αγώνα αλλά δεν παύει να είναι διασκεδαστικό να παίζεις στην Premier League».

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα