Κυριαρχία Mega με Γιώργο Μαζωνάκη – «Σάρωσε» την τηλεθέαση με τη μοναδική παράσταση

Το «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» το αγαπημένο μουσικό ραντεβού των τηλεθεατών, κέρδισε την εμπιστοσύνη του κοινού για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα και βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης χθες, Σάββατο 19 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» με τον Γιώργο Μαζωνάκη επικράτησε του ανταγωνισμού με ξεκάθαρη διαφορά στο δυναμικό κοινό 18-54 με μερίδιο τηλεθέασης 15,2% (STAR:13,7%, OPEN:11,7%, ΣΚΑΙ:10,0%, ΑΝΤ1:8,8%, ALPHA:7,3%).

 Ακόμα, το «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» κυριάρχησε στη ζώνη μετάδοσής του στο γυναικείο κοινό 18-54 με  ποσοστό 16,1% (STAR:13,5%, OPEN:11,3%, ΣΚΑΙ:10,6%, ΑΝΤ1:8,4%, ALPHA:7,6%), ενώ εντυπωσιακή ήταν η απόδοση και στο ανδρικό κοινό 15-24 με ποσοστό 19,2%.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι κατά μέσο όρο την εκπομπή παρακολούθησαν  602.000 τηλεθεατές, ενώ η κάλυψη έφτασε τους 3.140.000 τηλεθεατές.

Σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση ο αγαπημένος τραγουδιστής μας ξενάγησε στα 30 χρόνια που κλείνει στη μουσική μέσα από τους σημαντικότερους σταθμούς της καριέρας του.

Κατάθεση ψυχής
«Ο πατέρας μου είναι ο άνδρας της γενιάς του. Ευαίσθητος, αυτοδημιούργητος, άξιος στη δουλειά του. Πάντα αφοσιωμένος στο ναυπηγείο του στο Πέραμα. Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, εξέλιξε τη δουλειά του, και είναι ο πρώτος στην Ελλάδα που με τα έργα που έχει αναλάβει προστατεύεται το περιβάλλον και μειώνονται οι ρύποι των πλοίων στην ατμόσφαιρα», τόνισε ο Γιώργος Μαζωνάκης καθώς ξενάγησε το κοινό στην εργατική πλευρά του Πειραιά.

«Ώρες μικρές» για το τέλος
Με ένα ζεϊμπέκικο που επανέφερε το είδος στα ελληνικά ραδιόφωνα, ο Γιώργος Μαζωνάκης έκλεισε μια ακόμα μουσική βραδιά στο «Σπίτι με το MEGA».

Το «Ώρες μικρές» από το άλμπουμ «Αγαπώ σημαίνει» του 2019 πλημμύρισε το χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

#SpitiMeToMega

Facebook: Σπίτι με το MEGA

Instagram: @spitimetomega

Twitter: @spitimetomega

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τσίγκος

Executive Producer: Νατάσα Λεσιώτη

Αρχισυνταξία: Γεώργιος Βλαχογιάννης

Μουσική Επιμέλεια & Συντονισμός Καλλιτεχνών: Αντώνης Δημητριάδης

Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Βουγιούκα

Διεύθυνση Παραγωγής: Ελένη Παναγοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα