Βενγκέρ:«Εξέταση αίματος για το ντόπινγκ»

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Αρσέν Βενγκέρ άναψε φωτιές, αφού σε συνέντευξή του στην «Equipe» είχε τονίσει πως έχει τεθεί αντιμέτωπος με ντοπαρισμένες ομάδες.

Το θέμα ντόπινγκ είναι ευαίσθητο κομμάτι για τον Αλσατό τεχνικό, ο οποίος επανήλθε... δριμύτερος «Δεν είμαι ικανοποιημένος με το επίπεδο των ελέγχων, διότι θα πρέπει να γίνονται εξετάσεις αίματος. Οι έλεγχοι ούρων είναι επιφανειακοί και δεν μπορούν να δουν τι κρύβεται. Πιστεύω και εύχομαι πως δεν ισχύει, αλλά σκεφτείτε και την άλλη πλευρά, μπορεί

να υπάρχουν 740 παίκτες στο Μουντιάλ και να μην υπάρχει θετικό δείγμα ντόπινγκ; Είναι λίγο περίεργο. Ελπίζω να είναι αλήθεια, αλλά για να είμαι απόλυτα σίγουρος, θα ήθελα να γίνουν περισσότερες δοκιμές. Στις περισσότερες περιπτώσεις, νομίζω πως θα πρέπει ο παίκτης να αισθάνεται υπεύθυνος για τον σύλλογο. Οταν είναι θετικός σε έλεγχο, πρέπει να τερματίζεται και το συμβόλαιό του» κατέληξε ο τεχνικός της Αρσεναλ. Θυμίζουμε, πως ο Αλσατός τα είχε... χώσει και για την περίπτωση του Αντέμι, του μέσου της Ντιναμό που είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα