Βελτιώσεις της Λ. Αγλαντζιάς και μέρους των Λ. Λάρνακας

Υπογράφηκε την Τετάρτη στο Τμήμα Δημοσίων Έργων, το Συμβόλαιο για Βελτίωση της Λεωφόρου Αγλαντζιάς και μέρους των Λεωφόρων Λάρνακας και Αμμοχώστου στην Αγλαντζιά (Κατασκευή οχετών αποχέτευσης ομβρίων στις οδούς Μετσόβου, Λευκάδας, Καθαρής και Ηλυσίων, Σταδίου, Χ. Πεττεμερίδη στην Αγλαντζιά).

Το Συμβόλαιο, αναφέρεται σε ανακοίνωση που στάληκε από το ΓΤΠ, υπέγραψαν, εκ μέρους της Κυβέρνησης, η Διευθύντρια του Τμήματος Δημοσίων Έργων Χρυστάλλα Μαλλούππα και, εκ μέρους της Εταιρείας KEDRIS CONSTRUCTION LTD, η Ντίνα Χαραλάμπους.

Η δαπάνη του Έργου είναι €697.000,00 (+Φ.Π.Α.).

Οι κατασκευαστικές εργασίες αναμένεται να αρχίσουν τον Ιούνιο 2017 και να συμπληρωθούν σε είκοσι πέντε (25) εβδομάδες.

Εξάλλου, σε άλλη ανακοίνωση, αναφέρεται ότι άρχισαν οι εργασίες κατασκευής του παρακαμπτήριου δρόμου Γερμασόγειας. Η όλη διάρκεια του έργου είναι 84 εβδομάδες.

Η πρώτη φάση του έργου αφορά την κατασκευή του τμήματος του δρόμου που διέρχεται μέσα από χωράφια δυτικά της οδού Αγίας Παρασκευής από τη συμβολή της Αγίας Παρασκευής με την οδό Μύλου μέχρι την οδό Τηλλυρίας και από την οδό Ψαρών μέχρι την οδό Ισαβέλλας.

Οι κατασκευαστικές εργασίες της πρώτης φάσης προβλέπεται να διαρκέσουν 11 μήνες. Για όλη την περίοδο εκτέλεσης του έργου, όταν γίνονται εργασίες σε υφιστάμενους δρόμους, θα δημιουργηθούν προσωρινές ασφαλτοστρωμένες λωρίδες κυκλοφορίας για την απρόσκοπτη κίνηση της τροχαίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα