Βελτιώνεται ο καιρός το απόγευμα

Βελτιώνεται ο καιρός από αργά το απόγευμα, παρά την ψυχρή αέρια µάζα καλύπτει την Κύπρο, ενώ σχετικά χαµηλή πίεση αναμένεται να επηρεάσει την περιοχή από την Τετάρτη.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος. Τοπικά αναµένονται βροχές, χωρίς να αποκλείεται και µεµονωµένη καταιγίδα. Τοπικά στα ορεινά, αλλά πιθανό και σε κάποιες ηµιορεινές

περιοχές θα πέσουν χιόνια. Αργά το απόγευµα ο καιρός θα βελτιωθεί.

Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, γενικά ασθενείς, 3 µποφόρ, αλλά παροδικά κατά τόπους µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, στα δυτικά, αλλά λίγο ταραγµένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει στον 1 βαθµό στο εσωτερικό, στους 5 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 3 στα υπόλοιπα παράλια και στους πλην τρεις βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά, τα ηµιορεινά, αλλά και σε κάποιες πεδινές περιοχές θα σχηµατιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, αλλά αργά το απόγευµα στα δυτικά µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου το πρωί θα επικρατεί παγετός.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες. Στα ορεινά αναµένεται χιονόπτωση. Τη νύκτα τα φαινόµενα θα επηρεάσουν τις περισσότερες περιοχές. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι συννεφιασµένος, µε βροχές και τοπικές καταιγίδες. Στα ορεινά και τη νύκτα στα ψηλότερα ηµιορεινά θα σηµειώνεται χιονόπτωση. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση.

Την Παρασκευή παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στα ορεινά θα σηµειωθεί τοπικά χιονόπτωση. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα