Βάζει μπροστά για Γκριεζμάν η Μπαρτσελόνα

Η πιθανή μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν βγάζει την Μπαρτσελόνα στο παζάρι για τον αντικαταστάτη του, με τον Αντουάν Γκριεζμάν της Ατλέτικο Μαδρίτης να αποτελεί τον πρώτο στόχο.

Μέσα στις επόμενες 48 ώρες είναι πολύ πιθανό η μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν να έχει ολοκληρωθεί, με την Μπαρτσελόνα να σκέφτεται ήδη τη ζωή χωρίς τον Βραζιλιάνο σταρ.

Η

αναζήτηση του αντι-Νεϊμάρ αποτελεί φυσικά προτεραιότητα, με την Μπαρτσελόνα ήδη να σχηματίζει λίστα με τους υποψήφιους στόχους από το πάνω ράφι.

Σύμφωνα με τη Sport, το πρώτο όνομα που υπάρχει στη σχετική λίστα είναι αυτό του Αντουάν Γκριεζμάν, παρά το γεγονός ότι ο Γάλλος επιθετικός πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Ροχιμπλάνκος ως το καλοκαίρι του 2022.

Από τη μεριά της, η Ατλέτικο, το καλοκαίρι που διανύουμε, δεν θέλει να χάσει κάποιο αστέρι της λόγω της μεταγραφικής απαγόρευσης που τής έχει επιβληθεί. Ωστόσο, είναι δεδομένο ότι μία τεράστια πρόταση της Μπαρτσελόνα ίσως να άλλαζε τα δεδομένα και να έκανε την Ατλέτικο να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το φετινό καλοκαίρι, λόγω ενός ειδικού όρου, η ρήτρα του Γκριεζμάν στην Ατλέτικο φέρεται να ανέρχεται στα 200 εκατομμύρια ευρώ, από την τιμή των 100 εκατομμυρίων που υπήρχε στο συμβόλαιό του.

Μένει πλέον να φανεί αν η Μπαρτσελόνα, αμέσως μετά την πώληση του Νεϊμάρ στην Παρί, θα κινηθεί γρήγορα για τον Γάλλο επιθετικό της Ατλέτικο, καταθέτοντας επίσημη πρόταση. Κάτι που με τα τωρινά δεδομένα, φαντάζει πάρα πολύ πιθανό...

Keywords
Τυχαία Θέματα