ΑΠΟΕΛ: Το πλάνο Δώνη… δείχνει τους παλιούς

Όποιο και να επιλέξει ο Γιώργος Δώνης για το αρχικό σχήμα, ό,τι τακτική και να ακολουθήσει στον αγώνα.. το πλάνο λέει καθαρά πρόκριση.

Ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται μόλις μερικές μέρες στον Αρχάγγελο, όμως φρόντισε να μάθει όλα όσα χρειάζεται για να μπορέσει προσαρμόσει ανάλογα τις σκέψεις του για το παιχνίδι.

Οι παλιοί που βρίσκονταν και στην προηγούμενη θητεία του στον ΑΠΟΕΛ γνωρίζουν πολύ καλά τις απαιτήσεις του και ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να στηριχθεί σε μεγάλο βαθμό σ’ αυτούς ώστε να πετύχει

τον στόχο του.

Καρλάο, Μοράις, Βινίσιους, Εφραίμ, Αλεξάνδρου, Αλωνεύτης, Αρτυματάς, Πάρντο βρίσκονταν στον Αρχάγγελο και στην προηγούμενη θητεία του Γιώργου Δώνη και οι περισσότεροι εξ αυτών θα βρίσκονται μάλιστα στο αρχικό σχήμα.

Τουλάχιστον οι πρώτοι τέσσερις θα ηγηθούν της προσπάθειας του ΑΠΟΕΛ για ανατροπή του 1-0, αφού γνωρίζουν πολύ καλά τις απαιτήσεις και τα θέλω του Έλληνα τεχνικού εντός αγωνιστικού χώρου.

Εξάλλου, μαζί τους έζησε μεγάλες επιτυχίες, όπως η είσοδος των γαλαζοκιτρίνων στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης το 2014.

Keywords
Τυχαία Θέματα