Βασικός υποψήφιος ο Ισπανός τεχνικός Φερνάντο Ιέρο

Ο Φερνάντο Ιέρο είναι ο βασικός υποψήφιος και μεγάλος στόχος του Αγγελου Χαριστέα, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Αρη μετά την αποχώρηση του Σάββα Παντελίδη.

Ο Ισπανός πρώην αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται εδώ και δύο ημέρες σε επαφές με τους ιθύνοντες των Κιτρίνων, με τον Αρη να επιχειρεί να πυροδοτήσει μία «βόμβα», αφού οι ποδοσφαιρικές παραστάσεις του Ιέρο, σε συνδυασμό με το λαμπερό του όνομα, αναμφίβολα δημιουργούν μεγάλες προσδοκίες. 

O

πρώην Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ισπανίας, είναι ελεύθερος αυτό το διάστημα με τον ίδιο να συζητάει την προοπτική να εργαστεί στην Ελλάδα και τον Αρη. Παρόλα αυτά, η περίπτωσή του παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες, με την υπόθεσή του να ξεκαθαρίζει μέσα στο Σαββατοκύριακο. 

Ως ποδοσφαιριστής ο Ιέρο έγραψε Ιστορία με την παρουσία του στη Ρεάλ Μαδρίτης, από το 1989 ως το 2003, καταγράφοντας συνολικά 439 συμμετοχές, πανηγυρίζοντας 17 τίτλους!

Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ανέλαβε το πόστο του αθλητικού διευθυντή στην Μάλαγα. Το καλοκαίρι του 2012 αποχώρησε και το 2014 μπήκε στο προπονητικό τιμ της Ρεάλ Μαδρίτης, ως βοηθός του Κάρλο Αντσελότι. Δύο χρόνια αργότερα ανέλαβε πρώτος προπονητής στην Οβιέδο.

Ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν η Εθνική Ισπανίας την οποία καθοδήγησε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, όταν και αντικατέστησε τον Γιουλέν Λοπετέγκι. 

Keywords
Τυχαία Θέματα