Βαρνάβα: Ζητά να ανοίξει ξανά η υπόθεση πολιτογράφησης με εμπλοκή Σιζόπουλου

Να επανανοίξει ο φάκελος της υπόθεσης που αφορά το πόρισμα της Επιτροπής Νικολάτου σε σχέση "με ενδεχόμενη παράνομη έκδοση χρυσού διαβατηρίου και ενδεχόμενη διάπραξη πολύ σοβαρών ποινικών αδικημάτων, με την εμπλοκή Πολιτικά Εκτεθειμένου Προσώπου", ζητεί από τον Γενικό Εισαγγελέα Γιώργο Σαββίδη, ο πρώην βουλευτής Γιώργος Βαρνάβα, ενώ επαναλαμβάνει αναφορές του σε παλαιότερη του δημόσια δήλωση, όπου αναφερόταν στην εταιρεία ΤΑΧΑΝ και στον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ,

Μαρίνο Σιζόπουλο.

Σε επιστολή του προς τον ΓΕ, ημερομηνίας 6 Νοεμβρίου του 2023, την οποία έδωσε στη δημοσιότητα, ο κ. Βαρνάβα αναφέρει ότι «τα γεγονότα της υπόθεσης έχουν δει το φως της δημοσιότητας πολλές φορές χωρίς όμως να συγκινηθεί καμία Αρχή αυτού του Κράτους, ακόμη και η δική σας Υπηρεσία, ώστε να ξανανοίξει ο φάκελος της υπόθεσης και οι ύποπτοι γι’ αυτή την ενδεχόμενη απάτη να δικαστούν και αν αποδειχτεί η ενοχή τους να καταδικαστούν».

Προσθέτει πως για άλλες παρόμοιου τύπου υποθέσεις ο Γενικός Εισαγγελέας έδωσε εντολή να καταχωρηθούν υποθέσεις στο δικαστήριο και οι οποίες βρίσκονται εν εξελίξει. Επιπλέον, αναφέρει ότι «η συγκάλυψη τέτοιου είδους υποθέσεων, κυρίως που εμπλέκονται Πολιτικά Πρόσωπα στέλνουν το αντίθετο μήνυμα στον λαό».

Διαβάστε επίσης: «Πρέπει να έχει διεθνή αξιοπιστία ο νέος Δήμαρχος-Ζητώ στήριξη και εκτός ΔΗΣΥ»

Keywords
Τυχαία Θέματα