Β' Κατηγορία: Συναρπαστική εξέλιξη

Από την αρχή φαινόταν πως το φετινό Πρωτάθλημα Β΄ Κατηγορίας θα ήταν ενδιαφέρον με αρκετές ομάδες να διεκδικούν τις τρείς πρώτες θέσεις που οδηγούν στην Α΄ Κατηγορία ωστόσο η συναρπαστική του εξέλιξη είναι απρόβλεπτη και κάθε βδομάδα ανανεώνεται το ενδιαφέρον.

Η νίκη της ΑΕΖ Ζακακίου στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής (1-0 την Καρμιώτισσα), καθώς και η εντός έδρας ισοπαλία της Αναγέννησης Δερύνειας με τον ΑΣΙΛ (2-2) δημιούργησαν συνωστισμό γύρο από την κορυφή.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι οι πρώτες πέντε ομάδες βρίσκονται στην ίδια ευθεία στην κούρσα για κατάκτηση

των τριών πρώτων θέσεων.

Η πρωτοπόρος Καρμιώτισσα Πολεμιδιών απέχει μόλις 3 βαθμούς από την πέμπτη ομάδα, οπότε, όλα είναι ανοικτά στις εννέα αγωνιστικές που υπολείπονται.

Στο κάτω διάζωμα ΑΣΙΛ και ΕΝ Παρεκκλησιάς πήραν εκτός έδρας βαθμολογικό κέρδος και αύξησαν τη διαφορά από τις τρείς τελευταίες ομάδες ωστόσο δεν νιώθουν απόλυτη σιγουριά αφού η διαφορά που έχουν δεν τους παρέχει σιγουριά.

Στην 18η αγωνιστική έχουμε άλλο ένα ντέρμπι κορυφής. Η Καρμιώτισσα θα υποδεχθεί την Αναγέννηση και οι άλλες τρείς ομάδες καραδοκούν για να εκμεταλλευτούν το αποτέλεσμα του ντέρμπι.

Παίζουν εκτός έδρας και οι τρείς. Ο Ολυμπιακός θα παίξει με το ΘΟΙ Λακατάμιας, η ΑΕΖ με την ΕΝΑΔ και ο Οθέλλος Αθηαίνου με την Παρεκκλησιά.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Στους 7 αγώνες σημειώθηκαν 16 τέρματα. Είχαμε 5 νίκες γηπεδούχων και μόνο δύο ισοπαλίες.

*Στα παιγνίδια που είχαμε νικητή οι φιλοξενούμενοι δεν πέτυχαν ούτε ένα τέρμα.

*Ο Οθέλλος Αθηαίνου διαθέτει την πιο παραγωγική επίθεση με 35 τέρματα. Μόνο 10 πέτυχε ο Ν&Σ Ερήμης.

*Καλύτερη άμυνα αυτή της ΑΕΖ με παθητικό 12 τέρματα. Αντίθετα 38 δέχθηκε η άμυνα του Ν&Σ Ερήμης.

*Δεν έφερε καμία ισοπαλία η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών.Τις πιο πολλές έφερε ο ΑΣΙΛ (7).

*Μία ήττα μόνο δέχθηκε η Αναγέννηση. Δεν γεύτηκε τη νίκη ο Διγενής Ορόκλινης.

ΣΚΟΡΕΡ

Δεν είχαμε αλλαγές στον πίνακα των σκόρερ. Ο Μασίνουα του Ολυμπιακού παραμένει πρώτος με 17 τέρματα και δεύτερος ο Ανδρέας Κυπριανού της Αναγέννησης με 15. Ακολουθούν ο Ανδρέας Πιτταράς του Οθέλλου με 12, ο Σταμάτης Πάντος της Καρμιώτισσας με 10 και ο Χρίστος Χατζηπαντελίδης του ΘΟΙ Λακατάμιας με 9 τέρματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα