Ο Πρόεδρος ενημερώνεται για προθέσεις Άγκυρας στο Κυπριακό

Ενημέρωση για τις προθέσεις της Άγκυρας στο Κυπριακό θα έχει η Λευκωσία τις επόμενες μέρες δήλωσε στο Ράδιο Πρώτο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Η συνάντηση του ΓΓ του ΑΚΕΛ με τον Πρόεδρο της δημοκρατίας, για να ενημερωθεί για τα διαμειφθέντα κατά τις επαφές του Άντρου Κυπριανού στην Κωνσταντινούπολη με τον Πρωθυπουργό και τον ΥΠΕΞ της χώρας, θα διευθετηθεί είτε σήμερα, είτε αύριο δήλωσε ο κ. Χριστοδουλίδης.

Ο Πρόεδρος της δημοκρατίας θα έχει ενημέρωση και από αμερικανική

πλευράς, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, για την επίσκεψη και τα αποτελέσματα των επαφών του Αντιπροέδρου, Τζο Μπάιντεν.

Ο κ. Χριστοδουλίδης υπενθύμισε ότι ο κ. Μπάιντεν κόμισε στην τουρκική πολιτική ηγεσία συγκεκριμένα μηνύματα, για κινήσεις, που θα μπορούσε να κάνει για πρόοδο στο Κυπριακό, τα οποία του διαβίβασε ο πρόεδρος Αναστασιάδης κατά τη συνάντηση, που είχαν στο Νταβός, στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Τη Λευκωσία θα ενημερώσει για τις σημερινές επαφές του στην Κωνσταντινούπολη και ο ΥΠΕΞ της Ελλάδας, Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος θα βρίσκεται στη Λευκωσία την Πέμπτη για την τριμερή Σύνοδο Κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα