Τζόκοβιτς: «Το Ρολάν Γκαρός είναι ο μεγαλύτερος στόχος μου»

Με τη φετινή χρονιά να έχει ξεκινήσει για τον Νόβακ Τζόκοβιτς με τον αποκλεισμό του, με επεισοδιακό μάλιστα τρόπο, από το Αυστραλιανό Όπεν, ο Σέρβος επικεντρώνεται στο Ρολάν Γκαρός!

O Νόλε ξεκαθάρισε πως ο μεγάλος στόχος του είναι το γαλλικό όπεν: «Το Ρολάν Γκαρός είναι ο μεγαλύτερος στόχος μου γι' αυτή την επιφάνεια, θέλω να είμαι καλά προετοιμασμένος όταν φτάσω στο Παρίσι. Αυτή η ήττα (στο Monte-Carlo) δεν επηρέασε τον τρόπο που προσεγγίζω τα τουρνουά, θέλω να φτάνω όσο πιο μακριά μπορώ και να κερδίζω τον τίτλο όπου κι αν αγωνίζομαι».

Ο πρόωρος αποκλεισμός του

από τον Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φόκινα στον 2ο γύρο του Monte-Carlo Masters, κάθε άλλο παρά αποκάρδιωσε τον Τζόκοβιτς, ο οποίος σκοπεύει να έχει μία φουλ χωμάτινη σεζόν: «Έχω προγραμματίσει να παίξω στη Μαδρίτη και στη Ρώμη, αλλά θα εξαρτηθεί και από το πως θα νιώθω. Θα κάνουμε μια επανεξέταση αυτή την εβδομάδα, οπότε θα αποφασίσω μετά απ' αυτό»

Τέλος, αναφορικά με το τουρνουά του Βελιγραδίου, το Serbia Open, το οποίο διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του, του Νόλε, Tennis Center και το ενδεχόμενο να αναβαθμιστεί από 250άρι σε 500άρι: «Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για τον κόσμο. Αυτή τη στιγμή για παράδειγμα έχει λίγο κρύο, δεν μπορούμε να ελέγξουμε τον καιρό (γέλια), αλλά ελπίζω πως θα προσφέρουμε μια ωραία εμπειρία στον κόσμο.

Όσο για το ενδεχόμενο της αναβάθμισης, πρώτα απ' όλα δεν έχουμε μόνιμη άδεια. Αυτή τη στιγμή νοικιάζουμε την άδεια, οπότε θα πρέπει πρώτα να μονιμοποιηθούμε. Αν συμβεί αυτό, μετά μπορούμε να προχωρήσουμε και σε άλλες αποφάσεις. Υπάρχει μια πιθανότητα μέσα σ' αυτή την εβδομάδα, αυτό μας είπε η ΑΤΡ πριν δυο χρόνια, αλλά δεν είναι τίποτα ακόμα σίγουρο».

Στον 2ο γύρο του Serbia Open, όπου θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του, ο Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Λάσλο Ντιέρε και Χαμάντι Μεντζέντοβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζόκοβιτς, Το Ρολάν Γκαρός,tzokovits, to rolan gkaros