Τσόρνιγκερ: «Απολαμβάνω το πρωτάθλημα αυτή την στιγμή»

Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ εμφανίστηκε φανερά ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στον ΑΠΟΕΛ

Απόσπασμα από τις δηλώσεις:

«Ήταν ένα θαυμάσιο υπέροχο παιχνίδι, θαυμάσιος ο κόσμος και των δύο ομάδων.. Ήταν μια διαφήμιση για το ποδόσφαιρο, ένα υψηλής έντασης παιχνίδι. Εμείς όπως αρχίσαμε, έτσι θα τελειώσουμε.

Να διευκρινίσω μια δήλωσή μου που παρερμηνεύτηκε ή δεν μεταφράστηκε σωστά: ουδέποτε είπα ότι ο

ΑΠΟΕΛ είναι καλύτερος από εμάς. Σήμερα ήταν υπέροχος ο τρόπος που τον αντιμετωπίσαμε, είχαμε μεγάλη ευκαιρία να νικήσουμε σήμερα. Τώρα είμαστε πίσω, αν νόμιζαν οι άλλες ομάδες ότι είναι εύκολο να μας αντιμετωπίσουν, θα πρέπει να προσπαθήσουν περισσότερο. Σε τρία παιχνίδια οι σημερινοί μας αντίπαλοι απέτυχαν να μας νικήσουν».

«Στο τέλος ήμασταν στην περιοχή τους, κάναμε ευκαιρίες, είχαμε δύο φάουλ. Ο διαιτητής έκανε γενικά καλό παιχνίδι, η διαιτησία είναι σε καλύτερο επίπεδο απ’ ό,τι μου είπαν, όταν ερχόμουν στην Κύπρο. Μόνο σε μια 1-2 περιπτώσεις δεν μου άρεσαν οι αποφάσεις του, αλλά είναι στο πλαίσιο του αποδεκτού».

«Θα χρησιμοποιήσουμε τη διακοπή να βελτιωθούμε στις λεπτομέρειες, να φέρουμε τους τραυματίες στο ίδιο επίπεδο με τους άλλους παίκτες, και ο αγώνας με τον Άρη θα είναι εξ ίσου δύσκολος, αλλά αυτό μου αρέσει η β’ φάση».

Διαβάστε μέσω του SPORTIME αναλυτικά τις δηλώσεις. 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσόρνιγκερ, Απολαμβάνω,tsornigker, apolamvano