Αυγουστή: «Δεν τελείωσε κάτι, θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος»

Στις καθιερωμένες δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Σωφρόνης Αυγουστή μίλησε για την εικόνα της ομάδας του, αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Απόσπασμα από τις δηλώσεις: 

«Δεν ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια των δύο ομάδων. Λίγη ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο, η ομάδα που κυριάρχησε ήταν η ομάδα μου. Σε όλο το ματς είχαμε την κατοχή, όμως μπορεί να μην κάναμε αρκετές φάσεις. Δεν ήταν η καλύτερη μας εβδομάδα και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό

χώρο. Θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια γιατί κάνουν μία μεγάλη προσπάθεια εδώ και αρκετό καιρό. Δεν τελείωσε κάτι, θα προσπαθήσουμε μέχρι τέλος, ήταν δυνατό αλλά όχι ποιοτικό παιχνίδι. Κρατάμε την προσπάθεια, μπορούμε περισσότερο, όμως η εβδομάδα μας ήταν άτυχη και δύσκολη. Είχαμε 8 απουσίες και δεν σας κρύβω ότι είχαμε 3-4 παίκτες με προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο. Προσπάθησαν και οι δύο, έχει αρκετό δρόμο, μέχρι το τέλος θα γίνουν αρκετές μάχες. Να ευχαριστήσουμε όσους μας στήριξαν, καλή συνέχεια στον Απόλλωνα. Θα ξεκουραστούν τώρα, θα επιστρέψουν και οι τραυματίες για να έχουμε περισσότερες επιλογές. Έμειναν 7 σημαντικά παιχνίδια».

«Πρέπει να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι, είναι σημαντικό ότι είμαστε στη διεκδίκηση του τίτλου. Πληρώνουμε ακόμη το κακό μας ξεκίνημα, γιατί κάθε παιχνίδι παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο, υπάρχουν καλοί παίκτες, καλό ρόστερ. Θέλαμε να είμαστε πιο επιθετικοί, αλλά η ατυχία μας… Ο Κβιλιτάια τα τελευταία 10 λεπτά έπαιζε με πρόβλημα στο γόνατο».

Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά τις δηλώσεις. 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυγουστή, Δεν,avgousti, den