Τσόρνιγκερ: «Mετά το 3-2 είδαν όλοι τι έγινε»

Λανθασμένη χαρακτήρισε την απόφαση του Μενέλαου Αντωνίου να δώσει την μπάλα στην ΑΕΚ στη φάση του 95ου λεπτού που έφερε την ισοφάριση της ΑΕΚ ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ.

«Ήταν ένας συναισθηματικά φορτισμένος αγώνας με καλό ποδόσφαιρο γενικά. Βλέπεις τι μπορεί να συμβεί, αν οι κυπριακές ομάδες παίζουν μπάλα. Έτσι κι έτσι το πρώτο ημίχρονο, είχαμε ευκαιρίες με τον Νταμπό που μας είχε λείψει στα προηγούμενα παιχνίδια, είμαι απίστευτα περήφανος για την αντίδραση

της ομάδας στο β' ημίχρονο απέναντι σ’ ένα πολύ καλό αντίπαλο. Κυριαρχήσαμε στις στημένες μπάλες, γυρίσαμε το παιχνίδι, ό,τι συνέβη μετά το 3-2 το είδαν όλοι: μπορούσε να είναι πλάγιο ή φάουλ για μας, όχι όμως να δοθεί η μπάλα στην ΑΕΚ.

Στο τέλος οι παίκτες ήταν τσαντισμένοι, κάποιοι είναι εδώ κάποια χρόνια, και είναι εκνευρισμένοι με κάποια σφυρίγματα από το παρελθόν, το αφήνουμε όμως πίσω, κρατάμε όμως τη συγκέντρωσή μας. Πλέον έχουμε τέσσερα παιχνίδια στη Λεμεσό κι ένα εκτός, είμαστε σε θέση οδηγού, Συγχαρητήρια στον πρώην προπονητή της ΑΕΚ, Νταβίντ Καταλά, ήταν -αν όχι ο καλύτερος- ένας από τους καλύτερους στην Κύπρο.

Δεν χάσαμε τον τίτλο, χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία για τη νίκη, άρα δύο βαθμούς περισσότερους απ’ όσους έχουμε τώρα, αλλά αυτό δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Αυτό που μπορούμε να αλλάξουμε είναι τη νοοτροπία. Όλοι στη Λεμεσό μην κάθεστε και σκέφτεστε τι έγινε στο παρελθόν. Στον αθλητισμό είναι αχρείαστο αυτό. Το κεφάλι ψηλά και κοιτάμε μπροστά, το λέω από την αρχή της σεζόν.

Χάσαμε μια ευκαιρία για μια νίκη που ήμασταν κοντά. Είμαι λυπημένος από την τελική απόφαση του διαιτητή, αλλά είναι νέος, θα μάθει από το λάθος του»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσόρνιγκερ, Mετά, 3#452,tsornigker, Meta, 3#452