Τσακαλώτος: Υπερβολικές οι φήμες για θάνατό μου!

Χρησιμοποιώντας τη φράση του Μαρκ Τουέιν: Οι φήμες για τον θάνατό μου είναι εξαιρετικά υπερβολικές, απαντά ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, μέσω της "ΕφΣυν", σε κύκλους της Ν.Δ., που τον κατηγορούν ότι δεν έχει ενημερώσει για τα αποτελέσματα του Eurogroup. Δεν υπάρχει ίχνος αληθείας σε όσα διακινούνται, λέει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ο έλληνας υπουργός Οικονομικών, πρόσθεσε χαρακτηριστικά πως «δεν υπάρχει ίχνος αλήθειας σε όσα διακινούνται», κληθείς να σχολιάσει όσα υποστηρίζουν κύκλοι της ΝΔ, που σημειώνουν πως δημιουργεί σοβαρά

ερωτήματα η απουσία Τσακαλώτου και Χουλιαράκη από την περασμένη Δευτέρα, οι οποίοι δεν έχουν ενημερώσει για το τι συζητήθηκε στο Eurogroup.

«Δημιουργεί σοβαρά ερωτηματικά το γεγονός, ότι οι αρμόδιοι υπουργοί Τσακαλώτος – Χουλιαράκης, είναι από την περασμένη Δευτέρα εξαφανισμένοι και δεν έχουν ενημερώσει για το αν και τι ακριβώς συζητήθηκε στο Eurogroup για την Ελλάδα. Το μόνο που γνωρίζουν οι πολίτες, είναι η προπαγάνδα του Μεγάρου Μαξίμου, μέσω ενημερωτικού σημειώματος, πριν καν ολοκληρωθεί η συνεδρίαση του Eurogroup», σχολίαζαν κύκλοι της Ν.Δ.

Με ένα tweet απάντησε στον υπουργό Οικονομικών ο εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. Β. Κικίλιας. «Αφού αρέσει στον κ.Τσακαλώτο ο Μάρκ Τουέιν, ας διαβάσει και αυτή τη ρήση του: "Όταν έχεις αμφιβολίες, πες την αλήθεια"», έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter ο κ. Κικίλιας.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ / cnn.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα