Τρομακτική Γιουνάιτεντ διέσυρε τη Σαουθάμπτον με το απίστευτο 9-0!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» διέσυραν την Σαουθάμπτον με το απίθανο 9-0 (τα τέσσερα στο πρώτο μέρος) ισοφάρισε ρεκόρ και πλέον κοιτάει την Έβερτον.

Πλήρωσε τα «σπασμένα» η Σαουθάμπτον. Μετά τα δύο άσχημα αποτελέσματα με Σέφιλντ και Άρσεναλ η Γιουνάιτεντ έβγαλε  αντίδραση κόντρα στην Σαουθάμπτον με τον πλέον εμφατικό τρόπο.

Η ομάδα του Σόλσκιερ έκανε τρομερό πρώτο μέρος όμως παρά το 4-0 του ημιχρόνου, δεν κατέβασε λεπτό τον ρυθμό της και διέσυρε την ομάδα του Χάισενχουτλ υπό το βλέμμα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον με το απίστευτο 9-0! Έτσι έγινε

η τρίτη ομάδα που το καταφέρνει μετά την ομάδα του Σερ Άλεξ κόντρα στην Ίπσουιτς το 1995 και την Λέστερ κόντρα στην ίδια αντίπαλο το 2019.

Η αναμέτρηση για τους φιλοξενούμενους άρχισε με τον χειρότερο τρόπο καθώς μόλις στο 2ο λεπτό ο Γιάνκεβιτς είδε απευθείας κόκκινη κάρτα -στο ντεμπούτο του- για δολοφονικό μαρκάρισμα στον ΜακΤόμινεϊ. Μέσα σε 21' η Γιουνάιτεντ ουσιαστικά «καθάρισε» την υπόθεση νίκη με τους Μπισάκα και Ράσφορντ να ανοίγουν τον... χωρό των γκολ (18'-25'), ενώ ένα αυτογκόλ του Μπέντναρεκ και μια υπέροχη κεφαλιά του Καβάνι (34'-39') διαμόρφωσαν το 4-0.

Στην επανάληψη ο Σόλσκιερ έκανε αλλαγές αλλά το τέμπο του παιχνιδιού δεν άλλαξε με την Σαουθάμπτον, ωστόσο να έχει ακυρωμένο τέρμα του Άνταμς ως οφσάιντ στο 53ο λεπτό. Μέσα σε δύο λεπτά οι «κόκκινοι διάβολοι» ανέβασαν το σκορ στο 6-0 (69'-71') με τους Μαρσιάλ και ΜακΤόμινεϊ, ενώ ο Μπρούνο Φερνάντες από την άσπρη βούλα στο 88' έβαλε και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ πριν οι Μαρσιάλ και Τζέιμς ολοκληρώσουν την τρομερή νίκη με 9-0 για την ομάδα του Σόλσκιερ στις καθυστερήσεις.

Έτσι η Γιουνάιτεντ επέστρεψε στην κορυφή μαζί με την συμπολίτισσα Σίτι με 44 βαθμούς και το Σάββατο υποδέχεται την Έβερτον. Ενώ αντίθετα η Σαουθάμπτον που έφτασε τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες και μέτρησε την 2η εννιάρα σε δύο σεζόν θα ταξιδέψει στο Νιουκάστλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα