Τροχαίο ατύχημα για τον ράπερ Mad Clip (ΦΩΤΟ)

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 02:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής.

Διαβάστε ακόμη: Νεκρός σε τροχαίο ο γνωστός τραγουδιστής Mad Clip (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Σύμφωνα με πληροφορίες ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Porsche ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα. Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα ο οδηγός, που όπως διαπιστώθηκε είναι

ο 34χρονος Πίτερ Αναστασόπουλος, γνωστός ως Mad Clip να εγκλωβιστεί εντός του οχήματος και να χρειασθούν περίπου δύο ώρες οι Πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν. Ο 34χρονος διακομίσθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση. 

Όπως έγινε αμέσως γνωστό από την πυροσβεστική στο σημείο επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα οπού και απεγκλώβισαν τον οδηγό χωρίς τις αισθήσεις του.

Ολοκληρώθηκε #απεγκλωβισμός ατόμου χωρίς τις αισθήσεις του από Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, με τη χρήση διασωστικής σειράς και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ, επί της Λεωφόρου Αθήνας στη Βουλιαγμένη Αττικής. Επιχείρησαν 12 #πυροσβέστες με 4 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) September 2, 2021Αργότερα ανακοινώθηκε ότι ο γνωστός τραγουδιστής έχασε τη ζωή του.Πηγή: Πρώτο Θέμα 
Keywords
Τυχαία Θέματα