Τριετής συνεργασία της Hankook με την Ρεάλ Μαδρίτης

Τη σύναψη χορηγικής συνεργασίας τριετούς διάρκειας με τη Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε η Hankook. Πρόκειται για μια ευρείας κλίμακας συνεργασία, που επιτρέπει στον κορυφαίο κατασκευαστή ελαστικών να ενισχύσει τη σχέση του με τους καταναλωτές παγκοσμίως, επενδύοντας στα 450.000.000 φίλους της Ρεάλ, στις πέντε ηπείρους.

Η συνεργασία μεταξύ της Hankook και της Πρωταθλήτριας Ευρώπης για το 2016 αντικατοπτρίζει την κοινή αφοσίωση των δύο μερών στην καινοτομία. Εδώ

και χρόνια η Hankook είναι σημαντικός παίκτης στο παγκόσμιο αθλητικό μάρκετινγκ, ενισχύοντας τώρα την ομάδα των συνεργατών της έναν κολοσσιαίο σύλλογο, όπως οι Μαδριλένοι. Η τριετής συμφωνία, πέρα από την προβολή διαφημίσεων σε όλους τους αγώνες της Ρεάλ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», τόσο της Primera Division όσο και στα παιχνίδια του Copa del Rey και σε διεθνείς αναμετρήσεις, περιλαμβάνει μια σειρά από ενέργειες μάρκετινγκ σε παγκόσμιο επίπεδο. Μέσα από αυτή τη συνεργασία η Hankook θα επικοινωνήσει δυναμικά τη φιλοσοφία της φίρμας και την καινοτομία των προϊόντων και υπηρεσιών της, προβαίνοντας σε πολλές προωθητικές ενέργειες, με τη συμμετοχή και των παγκόσμιας εμβέλειας αστέρων της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Η στρατηγική συνεργασία με μια εκ των κορυφαίων ποδοσφαιρικών ομάδων του πλανήτη είναι ένα δώρο στους πελάτες και στους φίλους της Hankook σε όλο τον κόσμο» δήλωσε ο Seung-Hwa Suh, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Hankook. Πρόσθεσε ότι «καθώς η Hankook και η Ρεάλ Μαδρίτης μοιράζονται την κουλτούρα της καινοτομίας που κερδίζει στους τομείς που δραστηριοποιούνται, πιστεύουμε πως η συνεργασία μας θα αποτελέσει ένα ακόμα βήμα και για τους δύο, προς την ενίσχυση της φήμης μας ως premium φίρμες».

Στην Κύπρο, όπου η «Βασίλισσα» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου αριθμεί χιλιάδες φιλάθλους, τα ελαστικά Hankook διατίθεται από την εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, η οποία διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων σε όλο το νησί. «Πρόκειται για μια συμφωνία μεταξύ δύο κορυφαίων ονομάτων, που καθένα πρωταγωνιστεί στον τομέα του. Ως αντιπρόσωποι της Hankook στην Κύπρο, η συνεργασία με τη Ρεάλ Μαδρίτης μας χαροποιεί και μας γεμίζει με την ευθύνη της όσο το δυνατό καλύτερης ενεργοποίησής της και στον τόπο μας» επισημαίνει ο κ. Κωνσταντίνος Καποδίστριας, Διευθύνων Σύμβουλων της Χρ. Καποδίστριας &Υιοί Λτδ.

H Hankook είναι σήμερα χορηγός σε κορυφαίους συλλόγους και μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, όπως το UEFA Europa League, η BV Borussia Dortmund, οι ομάδες ράγκμπι Northampton και Lyon Olympique Universitaire, το Γερμανικό Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού (DTM), το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Formula 3 και άλλα.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.hankooktire-press.com και στο www.facebook.com/hankook.cyprus.

Keywords
Τυχαία Θέματα