Τρεις ομάδες για την πρωτιά

Τρεις ομάδες αναμένεται να τα δώσουν όλα στα εναπομείναντα δυο παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, με μοναδικό στόχο την κατάληψη της πρωτιάς και την είσοδο τους στα πλέι οφ από θέση ισχύος.  

Οι ομάδες που καλοβλέπουν την κορυφή είναι ο πρωτοπόρος Απόλλωνας, η δεύτερη Ομόνοια και η τρίτη ΑΕΛ, τις οποίες χωρίζει ένας βαθμός. 

Το ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής, ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Απόλλωνα, αναμένεται να απλοποιήσει τα δεδομένα. Η ομάδα του Κέρκεζ

χρειάζεται μόνο τη νίκη για να μείνει... ζωντανή, ενώ η αντίστοιχη του Πετράκη σε ενδεχόμενο επιτυχίας θα αγκαλιάσει την πρωτιά.

Βέβαια, επειδή προηγείται το παιχνίδι της Ομόνοιας με τον Ερμή στο «Αμμόχωστος» δεν γνωρίζουμε ποια ομάδα θα βολευτεί σε ενδεχόμενο ισοπαλίας. Οι πράσινοι αν κερδίσουν τους φτεροπόδαρους θα περάσουν στην κορυφή και θα περιμένουν.

Σχετικά με την τελευταία αγωνιστική η Ομόνοια έχει το πιο δύσκολο παιχνίδι, αφού θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ, σε αντίθεση με τον Απόλλωνα και την ΑΕΛ που θα παίξουν με την ΕΝΠ και τον Εθνικό αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα

25η αγωνιστική
ΑΕΛ-Απόλλωνας
Ερμής-Ομόνοια

26η αγωνιστική
Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ
Απόλλωνας-ΕΝΠ
Εθνικός-ΑΕΛ

Η βαθμολογία
Απόλλωνας 51
Ομόνοια 50
ΑΕΛ 49
 

Keywords
Τυχαία Θέματα