Τρεις μεγάλες... προκλήσεις

Η πρώτη αγωνιστική με την Ένωση έφερε ενθουσιασμό στις τάξεις της ομάδας, όμως ο Σάββας Πουρσαϊτίδης παρά την ευρεία νίκη στο "Τάσος Μάρκου" είδε πολλά που δεν του άρεσαν και ένα από αυτά ήταν η κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας του.

Παρά το θετικό ξεκίνημα, οι "ερυθρόλευκοι" υστέρησαν σε σημεία συγκέντρωσης και ενώ το παιχνίδι είχε κριθεί. Φέτος, σε αντίθεση με πέρσι, υπάρχουν παίκτες στην Νέα Σαλαμίνα που μπορούν να βοηθήσουν στο σκοράρισμα για να είναι η ομάδα πιο παραγωγική. Επίσης, ο έμπειρος και διεθνής Μαργκάσα

έδωσε άλλο αέρα στην ομάδα, είναι παίκτης πολυεργαλείο, μπόρει να δώσει ανάσες στον οποιονδήποτε.

Τώρα όμως, αρχίζουν τα δύσκολα, αφού η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη στην σειρά έχει ν' αντιμετωπίσει τις ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα. Τρεις μεγάλες προκλήσεις για τους "ερυθρόλευκους", με το παιχνίδι με τους "γαλαζοκίτρινους" να είναι την Τετάρτη, αφού ήταν στα παιχνιδιά εξ αναβολής. Θα είναι δύσκολες οι επόμενες ημέρες που ακολουθούν και μόνο με κάποιο βαθμολογικό όφελος η ομάδα θα πάρει τα πάνω της για να κοιτάξει στα μάτια τους κυπελλούχους, τον πρωταθλητή και τον Απόλλωνα με το παιχνίδι αυτό να είναι στο Τσίρειο.

Keywords
Τυχαία Θέματα