Τραγωδία στη Λεμεσό: Έχασε τη μάχη για τη ζωή 18χρονος μετά από τροχαίο

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 18χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε το βράδυ της Παρασκευής (9/10) σε τροχαία σύγκρουση, στη Λεμεσό. Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκε και 19χρονος, ο οποίος νοσηλεύτηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με την αστυνομία γύρω στις 21:55 οδηγός διπλοκάμπινου ηλικίας 51 χρόνων, ο οποίος βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης επιχείρησε να μπει στον δρόμο και να στρίψει δεξιά με αποτέλεσμα να ανακόψει την πορεία μοτοσικλέτας που επέβαιναν ένας 18χρονος και ένας 19χρονος.

Διαβάστε επίσης: Μάχη για

τη ζωή δίνει 18χρονος μετά από τροχαίο- Συνελήφθη 51χρονος (pics)

Από  τη σύγκρουση οι δύο επιβάτες της μοτοσικλέτας τραυματίστηκαν. Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι ο 18χρονος υπέστη, μεταξύ άλλων, κατάγματα βάσης κρανίου και σπλαχνικού κρανίου, με υποσκληρίδιο αιμάτωμα εγκεφάλου, ενώ ο 19χρονος υπέστη πολλαπλά κατάγματα προσώπου, με μικρή αιμορραγία εγκεφάλου.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, ο 18χρονος αφού διασωληνώθηκε, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και κρατήθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας για νοσηλεία.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση ο 18χρονος τελικά έχασε τη μάχη για τη ζωή την Τετάρτη (14/10). 

Εναντίον του 51χρονου οδηγού του αυτοκινήτου, εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα