Τραγωδία με 9χρονη: Αποκαλύψεις για την κατάσταση της οικογένειας

Την ώρα που η κυπριακή κοινωνία είναι ακόμα μουδιασμένη από την είδηση της τραγωδίας με την 9χρονη στη Λάρνακα, την οποία φέρεται να έχει μαχαιρώσει ο 13χρονος αδερφός, νέες λεπτομέρειες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσε η οικογένεια έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Το χρονικό της τραγωδίας με 9χρονη:Ο πατέρας κρατούσε το κοριτσάκι

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sigmalive, ήταν γνωστή στις αρμόδιες υπηρεσίες

η οικογενειακή κατάσταση και τα προβλήματα που αντιμετώπιζα. Συγκεκριμένα, ήταν εν γνώσει τους ότι οι γονείς ήταν διαζευγμένοι και τα παιδιά έμεναν με τον πατέρα τους, ενώ η μητέρα τους είχε εγκαταλείψει και έμενε σε άλλο χώρο.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ενημέρωση που είχαν οι αρμόδιες υπηρεσίες ήταν ότι ο πατέρας δεν δούλευε, ενώ όταν άρχισε να δουλεύει δεν τους ενημέρωσε, ούτε ζήτησε να ενταχθούν τα παιδιά του σε κάποιο πρόγραμμα μετά το σχολείο.

Όσον αφορά στον 13χρονο, ήταν επίσης γνωστό ότι αντιμετώπιζε θέματα και υπάρχει πιθανότητα να μην λάμβανε σωστή θεραπεία αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Εν τω μεταξύ σε επικοινωνία που είχαμε με αρμόδιο λειτουργό του Γραφείου Ευημερίας μας ανέφερε ότι ζήτησαν έκθεση για τα γεγονότα για να αποφασίσουν τα επόμενα βήματα. Επισημαίνει δε ότι από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στη σκηνή λειτουργοί του Τμήματος Ευημερίας, ενώ παρακολούθησαν τη διαδικασία μέχρι το πέρας της και τη μεταφορά του 13χρονου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας.

Εν τω μεταξύ οι έρευνες της Αστυνομίας για εξιχνίαση των συνθηκών κάτω από τις οποίες έγινε το άγριο φονικό συνεχίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Να αναφερθεί ότι γείτονες ανέφεραν ότι οι γονείς των παιδιών είναι διαζευγμένοι, τα αδέλφια διέμεναν εδώ και 3 περίπου χρόνια στο συγκεκριμένο σπίτι, μαζί με τον πατέρα τους και πως ο 13χρονος φοιτούσε σε Γυμνάσιο της περιοχής ωστόσο φέρεται να εκδιώχθηκε λόγω παραβατικής συμπεριφοράς.

Επίσης, στην κάμερα του Σίγμα μίλησε γείτονας ο οποίος γνώριζε την οικογένεια και τα δύο παιδιά. Σύμφωνα με όσα δήλωσε γείτονας, ο οποίος διατηρούσε περίπτερο στην περιοχή, γνώριζε τα δύο παιδιά, αφού πήγαιναν εκεί. Ανέφερε ότι το 13χρονο παιδί που φέρεται να σκότωσε την αδερφή του είναι «προβληματικό», χωρίς να διευκρινίζει περισσότερα. Για το 9χρονο κοριτσάκι δήλωσε ότι ήταν πανέξυπνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα