Τράγκολας: Με τη συνδρομή ιδιώτη η άντληση νερού στο φρεάτιο

Με τη συνδρομή ιδιώτη η άντληση νερού στο φρεάτιο στο Μιτσερό, λέει στο ΚΥΠΕ ο Τράγκολας.

Γύρω στις 9 με 10 σήμερα (18/4) το πρωί αναμένεται να αρχίσει η άντληση του νερού από το φρεάτιο στο Μιτσερό, όπου εντοπίστηκε η σορός της 39χρονης Marry Rose Tiburcio Infante από τις Φιλιππίνες, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας.

Ο κ. Τράγκολας

είπε πως η Πυροσβεστική Υπηρεσία θα συνεργαστεί με ιδιώτη που θα κάνει την άντληση με τη χρήση μηχανημάτων που κατεβαίνουν σε μεγάλο βάθος, σημειώνοντας πως το βάθος του φρεατίου είναι περίπου 130 μέτρα.

Ερωτηθείς για τον χρόνο που θα χρειαστεί για αυτή τη διαδικασία, ο κ. Τράγκολας είπε πως αυτό είναι κάτι που θα αξιολογήσουν όταν αρχίσει η άντληση ανάλογα με τις δυνατότητες των αντλιών. «Θα ξεκινήσει η άντληση και θα δούμε», ανέφερε, σημειώνοντας πως κατά την όλη επιχείρηση στο φρεάτιο θα γίνει επίσης χρήση κάμερας από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Η περιοχή είναι αποκλεισμένη και φυλάσσεται από μέλη της Αστυνομίας. Ως γνωστόν, μετά τον εντοπισμό του πτώματος της 39χρονης, η Αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει την εξάχρονη κόρη της, Sierra Graze Seucalliuc, η οποία είχε επίσης δηλωθεί ως ελλείπουσα, μαζί με τη μητέρα της, πέρσι τον Μάιο.

Για την υπόθεση τελεί υπό κράτηση 33χρονος Ρουμάνος, πρώην συμβίος της 39χρονης

ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα