Τραμπ VS Μαντόνα: Πίσω από τα "σίδερα" η τραγουδίστρια;(vid)

Τα πάνω-κάτω έφερε η δήλωση της τραγουδίστριας της pop, Μαντόνα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για το "Women's March" στην Washington, ότι σκέφτεται να «ανατινάξει τον Λευκό Οίκο».

H Μαντόνα όμως έσπευσε να ξεδιαλύνει το τοπίο μέσω μιας ανάρτησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Συγκεκριμένα έγραψε «Μίλησα μεταφορικά και έδειξα δύο τρόπους για να βλέπει κάποιος τα πράγματα -ο ένας να είμαστε

αισιόδοξοι και ο άλλος να έχουμε θυμό ως τα άκρα, αυτό που ένιωσα κι εγώ».

Μεταξύ άλλων, ανέφερε «Πιστεύω ότι ο Τραμπ εξελέγη για ένα λόγο, να μας δείξει πόσο οκνηροί, διχασμένοι και αδιάφοροι έχουμε γίνει, θεωρώντας την ελευθερία μας και τα δικαιώματά μας ως δεδομένα. Νιώθω πως ο κόσμος έχει ξεχάσει όλα αυτά που έχουν γραφτεί στο Σύνταγμα» και πρόσθεσε «Πάντα έλεγαν ότι είναι πιο σκοτεινά πριν από την αυγή και αισθάνομαι ότι αυτό έπρεπε να συμβεί για να φέρει τους ανθρώπους πιο κοντά».

Ο Τραμπ και η CIA

Τα αμερικανικά ΜΜΕ επεσήμαναν, ότι δύο μόλις μέρες μόλις μετά την ανάληψη καθηκόντων από τον Ντόναλντ Τραμπ, οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ προτίθενται να προχωρήσουν σε έρευνα για το αν πράγματι η Μαντόνα είχε σκοπό να ανατινάξει τον Λευκό Οίκο.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν μάλιστα ότι αξιωματούχος ανέφερε για την CIA ότι «γνωρίζουν τα σχόλια της Μαντόνα, και θα διεξαγάγουν έρευνα, αλλά «η τελική απόφαση για την ποινική της δίωξη ανήκει στον ομοσπονδιακό εισαγγελέα».

Η σύλληψη

Ο πρώην εκπρόσωπος των Ρεπουμπλικάνων Newt Gingrich δήλωσε ότι η Μαντόνα «θα έπρεπε να έχει συλληφθεί» μετά από την επίμαχη δήλωσή της.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Fox &Friends, ο Gingrich κατηγόρησε τη Μαντόνα ότι τα γύρισε γιατί «τώρα καταλαβαίνει ότι βρίσκεται σε κίνδυνο» και πρόσθεσε ότι η διάσημη τραγουδίστρια αποτελεί μέρος «ενός ανερχόμενου αριστερίστικου φασισμού».

Σημειώνεται ότι, η διάσημη τραγουδίστρια κατά την διάρκεια του "Women's March"ερμήνευσε το «Express Yourself» και το «Human Nature», αλλάζοντας και τους στίχους, κάποια στιγμή, χρησιμοποιώντας βωμολοχίες κατά του Τραμπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα