Τους υποψήφιους δημάρχους που στηρίζει παρουσίασε ο ΔΗΣΥ

ο Λάζαρος Σαββίδης, για την Έγκωμη ο Ζαχαρίας Κυριάκους, για το Γέρι ο Αργύρης Αργυρού, για την Αγλαντζιά ο Χαράλαμπος Πετρίδη, για τα Λατσιά ο Χρίστος Πιτταράς, για το Δήμο Ιδαλίου ο Λεόντιος Καλλένος, για τον Άγιο Δομέτιο ο Κώστας Πέτρου, για το Δήμο Κυθρέας ο Πέτρος Καρεκλάς, για το Δήμο Λακατάμιας ο Αργύρης Παπαναστασίου, για το Δήμο Μόρφου ο Χαρίλαος Χαριλάου και για το Δήμο Τσερίου ο Ανδρέας Γαβριήλ.

Σε ομιλία του στη συγκέντρωση της Επαρχίας Λευκωσίας και στο Σεμινάριο Καταμετρητών, ο κ. Νεοφύτου είπε ότι “την Κυριακή η κοινωνία παίρνει, κυριολεκτικά στα χέρια της τη δύναμη που

της ανήκει”, για να προσθέσει ότι “αποφασίζει γι’ αυτά που την αφορούν άμεσα και επηρεάζουν την καθημερινότητα της”.

“Οι εκλογές της Κυριακής”, σημείωσε, “είναι πιο σημαντικές για τους πολίτες παρά για τα κόμματα. Είναι πιο σημαντικές για τη γειτονιά μας και την ποιότητα ζωής που απαιτούμε και δικαιούμαστε, παρά για τις κομματικές ισορροπίες. Γι’ αυτό και είναι κρίσιμο να περάσει το μήνυμα ότι η αποχή την Κυριακή δεν τιμωρεί τα κόμματα, δεν τιμωρεί το πολιτικό σύστημα. Την τοπική κοινωνία, τη γειτονιά μας τιμωρεί”.

Όπως πρόσθεσε, “την Κυριακή δεν θα υπάρχουν κομματικοί νικητές και ηττημένοι και δεν θα κυματίσουν κομματικά λάβαρα ούτε θα οργανωθούν κομματικοί πανηγυρισμοί”, για να συμπληρώσει ότι “οι εκλογές της ερχόμενης Κυριακής είναι οι λιγότερο κομματικές εκλογές στην σύγχρονη ιστορία της Κύπρου”.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα