Τουρκία: «Θέλω να τελειώσει ο πόλεμος» κατέθεσε Ισραηλινός ποδοσφαιριστής

Για «δημόσια υποκίνηση μίσους και εχθρότητας» συνελήφθη στην Τουρκία ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής Sagiv Jehezkel, ο οποίος πανηγυρίζοντας το γκολ σε ματς το βράδυ της Κυριακής έδειξε στις κάμερες το σύνθημα στον καρπό του χεριού του «100 ημέρες 7 Οκτωβρίου» και δίπλα ζωγραφισμένο το Άστρο του Δαυίδ. Στην κατάθεσή του, ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής είπε ότι έκανε αυτή την χειρονομία επειδή θέλει να τελειώσει

ο πόλεμος.

«Δεν έκανα την χειρονομία για να προκαλέσω κανέναν. Θέλω να τελειώσει ο πόλεμος. Γι' αυτό έκανα αυτή την χειρονομία», ανέφερε ο ποδοσφαιριστής στην κατάθεσή του, όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Το επεισόδιο έγινε χθες το βράδυ κατά τον αγώνα της Αντάλιασπορ με την Τράμπζονσπορ για την 20η αγωνιστική του Super Lig και ενθουσιασμένος για το γκολ της ομάδας του ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής της Αντάλιασπορ έκανε την χειρονομία στις κάμερες.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης Γιλμάζ Τουντς δήλωσε ότι ξεκίνησε δικαστική έρευνα από την Εισαγγελία της Αττάλειας κατά του Ισραηλινού ποδοσφαιριστή Sagiv Jehezkel, ενώ κι η Αντάλιασπορ ανακοίνωσε επίσης ότι θα ακυρώσει το συμβόλαιό της με τον Jehezkel.

Επίσης, η τουρκική ποδοσφαιρική ομοσπονδία καταδίκασε ως «απαράδεκτη» την συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή Segiv Jehezkel. 

Διαβάστε ακόμη: Τουρκία: Συνελήφθη Ισραηλινός ποδοσφαιριστής

Keywords
Τυχαία Θέματα