Τοστ από «χρυσάφι» σε παραλιακά μαγαζιά – Τι λέει ο Σύνδεσμος Καταναλωτών

Προσοχή και μελέτη συστήνει ο Σύνδεσμος Καταναλωτών στις εξορμήσεις μας σε παραλιακά μαγαζιά και όχι μόνο. Το φαινόμενο των υπερβολικών τιμών δεν είναι φετινό αφού κάθε χρόνο διάφορες καταγγελίες κάνουν τον γύρο των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης για υπερβολικές τιμές ιδιαίτερα σε εστιατόρια, μπαρ στις παραλιακές περιοχές του νησιού.

Το SigmaLive επικοινώνησε με τον Σύνδεσμο Καταναλωτών ο οποίος ανέφερε ότι οι τιμές διαμορφώνονται ελεύθερα και δεν υπάρχει νομοθεσία που να διέπει τις τιμές. «Καλό είναι ο

κόσμος να ζητά τιμοκατάλογο να βλέπει και μετά να παραγγέλλει. Δεν υπάρχει καμιά παρανομία, εφόσον δεν υπάρχει αισχροκέρδεια», είπε.

Ο κ.Δρουσιώτης ανέφερε στο SigmaLive συγκεκριμένο παράπονο που προέρχεται από άτομο που επισκέφθηκε παραλιακό εστιατόριο/μπαρ στην Πάφο. Ο λογαριασμός για έναν ενήλικα και τέσσερα παιδιά ήταν 80 ευρώ και κάτι. Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία που έχει ενώπιον του ο Σύνδεσμος ένα μιξ σάντουιτς στοίχιζε 13.50 ευρώ ενώ για τρία τοστ ο λογαριασμός ανέβηκε κατά 36 ευρώ αφού ήταν 12 ευρώ το ένα. Αυτά όπως είπε ο κ.Δρουσιώτης είναι ενδεικτικά για να καταλάβει κάποιος ότι προτού παραγγείλει κάτι καλό είναι να βλέπει τον τιμοκατάλογο.

Keywords
Τυχαία Θέματα