Πέρασε την πύλη του ΤΑΕ Αρχηγείου ο Ανδρέας Παντελή

H επιστολή-καταγγελία της Ανόρθωσης στον Αρχηγό της Αστυνομίας, Ζαχαρία Χρυσοστόμου, εναντίον του ΚΟΑ και του Προέδρου του, Ανδρέα Μιχαηλίδη, αναμένεται να οδηγήσει τις επόμενες ώρες τους ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου και πάλι στα γραφεία του ΚΟΑ.

Τα επόμενα βήματα των ανακριτών αξιολογήθηκαν και καθορίστηκαν κατόπιν σύσκεψης αργά χθες το απόγευμα στο Αρχηγείο της Αστυνομίας.

Εντός της ημέρας αναμένεται

νέος κύκλος καταθέσεων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, ήδη, οι ανακριτές επικοινώνησαν με τον πρόεδρο της Ανόρθωσης, Ανδρέα Παντελή, ο οποίος πέρασε το πρωί το κατώφλι του ΤΑΕ Αρχηγείου.

Η Ανόρθωση, μέσα από επιστολή-καταγγελία της προς τον αρχηγό αστυνομίας, ζητεί διερεύνηση της διαρροής και επεξεργασίας εγγράφων που σχετίζονται με την υπόθεση από τον ΚΟΑ, διαρροής εγγράφων που αφορούν τα προσωπικά δεδομένα του Φρανσίς Ουζόχο τόσο από τον ΚΟΑ όσο και από τον ίδιο τον Ανδρέα Μιχαηλίδη, καθώς και παρέμβαση του Ανδρέα Μιχαηλίδη στις αστυνομικές έρευνες.

«Έχουμε πολλά να πούμε, αλλά τώρα δεν είναι η ώρα», είπε προσερχόμενος στο Αρχηγείο ο Πρόεδρος της Ανόρθωσης.

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους κατά την αποχώρηση του από το ΤΑΕ Αρχηγείου, ο Πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή, είπε ότι έδωσε κάποιες πληροφορίες στην ανακριτική ομάδα, οι οποίες θα διερευνηθούν.

Ερωτηθείς εάν προσκόμισε έγγραφα δεν θέλησε να επεκταθεί σε λεπτομέρειες.

Ανέφερε ότι η Ανόρθωση περνά δύσκολες στιγμές και πρέπει να δούμε πώς θα το αντιμετωπίσουμε. Εντός της μέρας θα έχουν συνάντηση, είπε, με τους νομικούς συμβούλους της ομάδας για να αξιολογήσουν τα επόμενα βήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα