Τώρα μαγειρεύουμε μαζί!

Το κορυφαίο δημοσιογραφικό πόρταλ Sigmalive μπαίνει στην κουζίνα με το Sigmalive Cooking. Μια καλοσχεδιασμένη και καλά ενημερωμένη ιστοσελίδα που φιλοξενεί αγαπημένες και δοκιμασμένες συνταγές, παραδοσιακές και εναλλακτικές, ‘πειραγμένες’ και σημερινές, κυπριακές, ελληνικές, συνταγές απ’ όλο τον κόσμο.

Την προσπάθεια αυτή εμπλουτίζουν, με signature

plates, γνωστοί chef και food bloggers από την Κύπρο και την Ελλάδα. Οι chefs Roddy Damalis και Ανδρέας Ανδρέου, μας χαρίζουν τα μυστικά τους, ενώ η κορυφαία food stylist της Ελλάδας Αντωνία Κατή αποθεώνει και την πιο απλή συνταγή. Η food blogger Μαριλένα Κωνσταντίνου μας μαθαίνει νέες ‘μαμαδίστικες’ συνταγές.

Επιπλέον, το Sigmalive Cooking, φιλοξενεί ενδιαφέρουσες ειδήσεις που αφορούν στον μαγικό κόσμο της μαγειρικής και της γαστρονομίας. Νέα από κάθε γωνιά του πλανήτη που ενδιαφέρουν τους απανταχού gastro lovers, how to βιντεάκια και καλογραμμένα άρθρα με tips και συμβουλές, όλα με ιδιαίτερη έμφαση στο φωτογραφικό υλικό, συμπληρώνουν το σκηνικό που στήνει το Sigmalive Cooking, για να μπορεί και ένας αρχάριος να μπει στην κουζίνα και βήμα βήμα, να ετοιμάσει τις υπέροχες και συνάμα βατές συνταγές που παρουσιάζονται.

Απευθυνόμενο σε γυναίκες και άντρες που αγαπούν την μαγειρική και το καλό φαγητό, εύχρηστο, μοντέρνο και responsive, το Sigmalive Cooking φιλοξενεί έξι κατηγορίες πιάτων με συνταγές κρεατικών, πουλερικών, θαλασσινών, λαχανικών, ζυμαρικών και γλυκών, όλες εύκολα προσβάσιμες από ένα smart search που λειτουργεί συνδυαστικά μαζί με μια ακόμα χρηστική υποκατηγοριοποίηση των συνταγών, που βασίζεται στο είδος του κάθε πιάτου, επιτρέποντας στο χρήστη να βρει συνταγές ανάλογα με τα υλικά και την περίσταση.

To Sigmalive Cooking καινοτομεί και σε επίπεδο διαφημιστικών δυνατοτήτων. Με νέες μεθόδους και θέσεις διαφήμισης επιτρέπει στη διαφημιστική αγορά να αποκτήσει ένα νέο ‘εργαλείο’ για να προσεγγίζει με πιο αποτελεσματικό τρόπο το κοινό.

Απόλυτα φιλικό προς τον χρήστη, βασισμένο στις μελέτες για το σύγχρονο user experience και σχεδιασμένο σε συνεργασία με μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες στο χώρο του digital, την Wedia, το Sigmalive Cooking διακρίνεται για την ευκρίνειά του, την αισθητική του και την απλή, κατανοητή καταγραφή των πληροφοριών που φιλοξενεί.

Ο κόσμος της μαγειρικής λοιπόν σε ένα κλικ. cooking.sigmalive.com

Keywords
Τυχαία Θέματα