ΑΕΚ: "Αποτελεί υποχρέωση"

Η διοίκηση της ΑΕΚ με ανακοίνωση καλεί τον κόσμο της ομάδας να ταξιδέψει μέχρι το ΓΣΠ και να στηρίξει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών στο απογευματινό (17:00) ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Η ανακοίνωση

To Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας επικοινωνεί και πάλι με τον κόσμο της ομάδας μας και τον καλεί να έρθει μαζικά στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια,

στο εκτός έδρας ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ (Τρίτη 22/12, 17:00).

Η ποδοσφαιρική μας ομάδα εξακολουθεί να βρίσκεται σταθερά μέσα στους στόχους της και να αναζητεί την επίτυχια σε κάθε παιχνίδι. Με νίκη στο ΓΣΠ ολοκληρώνει το 2015 στην κορυφή της βαθμολογίας και πάει με εξαιρετικές προυποθέσεις στην διακοπή για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Αποτελεί υποχρέωση του κάθε φίλαθλου να βρεθεί στο Βόρειο πέταλο του ΓΣΠ και να στηρίξει με φωνή, παλμό και ενθουσιασμό και μέσα στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας την προσπάθεια για ακόμη μία νίκη.

Έχει ειπωθεί και στο παρελθόν και αποτελεί πραγματικότητα ότι μόνο ο κόσμος μας μπορεί να αποτελέσει «ασπίδα προστασίας» της ποδοσφαιρικής μας ομάδας. Παρά το εργάσιμο της ημέρας καλούμε τον κόσμο να το αποδείξει με την ηχηρή του παρουσία στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του 2015.

Ευχόμαστε καλές γιορτές σε όλο τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα