Κατέρρευσε υπό κατασκευή γέφυρα στην Πάφο(ΦΩΤΟ)

Για τα καλά φαίνεται να «κτύπησαν» την Πάφο τα έντονα καιρικά φαινόμενα, αφού υπό κατασκευή γέφυρα κατέρρευσε.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, δρόμος Επισκοπής – Νατάς είναι κλειστός για την τροχαία κίνηση, αφού η υπό κατασκευή γέφυρα που ενώνει τα δύο χωριά, έχει καταρρεύσει, λόγω έντονων βροχοπτώσεων.

Σε δηλώσεις της  στο ΚΥΠΕ η Έπαρχος Πάφου Μαίρη Λάμπρου ανέφερε πως η γέφυρα βρίσκονταν σε αρχικό στάδιο υπό κατασκευή. Η κ. Λάμπρου ανέφερε πως οι εργασίες ξεκίνησαν πριν ένα μήνα περίπου και η κατασκευή

της βρίσκονταν στα αρχικά στάδια με τα υποστυλώματα. 

Όπως είπε , πως το κόστος της γέφυρας μετά την ολοκλήρωση της ανέρχεται στις 400χιλ. ευρώ και ο στόχος για την ολοκλήρωση της γέφυρας είναι το 2021. 

Σημειώνεται πως, τα έντονα καιρικά φαινόμενα κατά τη διάρκεια της νύχτας, είχαν ως αποτέλεσμα να κλείσουν δρόμοι λόγω κατολισθήσεων και υπερχείλισης ποταμών και σε άλλες επαρχίες. 

Εξάλλου, στα λευκά ντύθηκαν ανήμερα Χριστουγέννων οι παρυφές του Τροόδους από την ελαφριά χιονόπτωση που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η κακαιρία που πλήττει από χθες το νησί, έφερε πολλά προβήματα σε πολλές περιοχές.Όσον αφορά τα σπίτια που πλήγηκαν χθες από ανεμοστρόβιλο στο Ξυλοφάγου οι ζημιές καταγράφηκαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα