Τόπος για πάρτι το πρώην σπίτι του Πιστόριους (vids)

Ένα βίντεο που προκαλεί ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Σε αυτό οι άνδρες,που νοικιάζουν το σπίτι που ανήκε στον Όσκαρ Πιστόριους και στο οποίο ο παραολυμπιονίκης, δολοφόνησε τη σύντροφό του, Ρέεβα Στίνκαμπ, αναφέρουν ότι θέλουν κάνουν πάρτι στον τόπο του εγκλήματος! Ο Ντέιβιντ

Σκοτ και ο Καγκίσο Μοκοάπε, που είναι πιωμένοι, αφού ο ένας κρατάει ένα κουτάκι μπύρας αναφέρουν: «Είναι ο καταλληλότερος χώρο για να κάνει κάποιος ένα πάρτι. Όλα τα Σαββατοκύριακα θα διασκεδάζουμε εδώ».

Στη συνέχεια, όταν φτάνουν στο μπάνιο, που ο Πιστόριους δολοφόνησε την Ρέεβα Στίνκαμπ ο Σκοτ δίνει τη δική του εκδοχή για το τραγικό περιστατικό: «Είχαν έναν καυγά. Εκείνος της όρμησε κι εκείνη το έβαλε το έβαλε στα πόδια και κλείστηκε στο μπάνιο. Του ανέφερε ότι θα έπαιρνε τηλέφωνο για βοήθεια κι εκείνος πυροβόλησε.Έτσι έγιναν τα πράγματα».

Η οικογένεια του Πιστόριους, αντέδρασε μέσω της εκπροσώπου της που χαρακτήρισε το βίντεο «περίεργο», ενώ υπήρξε και κατακραυγή από χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου. Οι δύο πρωταγωνιστές του βίντεο αναγκάστηκαν να ζητήσουν συγνώμη μετά το σάλο που προκλήθηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα