Τον θέλει ο Κετσπάγια και θα έρθει στην Κύπρο για υπογραφές

Το έχουμε πει αρκετές φορές πως ο Τιμούρ Κετπάγια θα κάνει μεταγραφές στην Ανόρθωση με ποδοσφαιριστές που γνωρίζει, καλά για να ελαχιστοποιηθεί το ρίσκο. Η ομάδα της Αμμοχώστου λοιπόν είναι κοντά στην απόκτηση του Γκαλίτσιου, που αγωνιζόταν για οκτώ χρόνια στο Βέλγιο.

Σε πολύ καλό δρόμο είναι οι επαφές της Ανόρθωσης με τον Γιώργο Γκαλίτσιο. Ο Τιμούρ Κετσπάγια κοίταξε στο ελληνικό «παζάρι» για δεξιό μπακ που να μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός. Η περίπτωση του Γιώργου Γκαλίτσιου κρίθηκε ενδιαφέρουσα, αφού ο 51χρονος προπονητής τον γνωρίζει άριστα

από την παρουσία του στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Γκαλίτσιος μένει ελεύθερος από την Μουσκρόν και μετά από οκτώ σεζόν θέλει να φύγει από το Βέλγιο.

Στην Μουσκρόν ο 32χρονος πολυθεσίτης αμυντικός μέτρησε 24 συμμετοχές την τελευταία διετία, ενώ προηγουμένως έπαιξε για πεντέμισι αγωνιστικές περιόδους στην Λόκερεν, καταγράφοντας 156 εμφανίσεις και δύο γκολ.

Οι επαφές μεταξύ Ανόρθωσης – Γκαλίτσιου είναι σε προχωρημένο στάδιο και φαίνεται πως μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος Βελγίου (απομένουν άλλες τρεις αγωνιστικές), ο Έλληνας άσος θα βρεθεί στην Κύπρο για υπογραφές συμβολαίων.

Πηγή: ΑΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα